Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας

ΑρχικήΝέαΕπαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας
spot_img

Εγκαινιάστηκε εχθές, 27 Ιουλίου, η επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού Λουτρακίου Κορινθίας, από την Nu Aqua και την PepsiCo.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χριστος Δήμας: «Η δική μου γενιά μεγάλωσε πίνοντας νερό Λουτρακίου. Τα τελευταία χρόνια το νερό Λουτρακίου δεν κυκλοφορούσε στην αγορά. Για την ακρίβεια, μία από τις πρώτες συναντήσεις που είχα κάνει πριν από χρόνια, ως βουλευτής Κορινθίας, ήταν με τον Σύλλογο Εργαζομένων του εργοστασίου της Pepsico-ΗΒΗ στο Λουτράκι. Το θέμα τότε ήταν το κλείσιμο του εργοστασίου. Μία πραγματικά θλιβερή ιστορία.

Σήμερα μετά από χρόνια η Nu Aqua και η PepsiCo εγκαινίασαν και επίσημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Καλή αρχή και συγχαρητήρια στους επενδυτές, στον Υπουργό Αναπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στον Δήμαρχο Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη και όσες και όσους συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί αυτή η επένδυση».

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω εργοστάσιο παρέμενε κλειστό εδώ και 8 χρόνια και επαναλειτουργεί μετά την εξαγορά του, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, από την εταιρεία N.U Aqua και υπό τον νέο τίτλο PepsiCo Hellas.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα