ΑρχικήΝέαΕπίθεση αναρχικών στα γραφεία του ΥΠΑΑΤ στη Λεωφόρο Αθηνών

Επίθεση αναρχικών στα γραφεία του ΥΠΑΑΤ στη Λεωφόρο Αθηνών

1 λεπτά ανάγνωσης

Με μολότοφ, φωτιές, πέτρες και βαριοπούλες, επιτέθηκαν αναρχικοί στα γραφεία της ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ.

Στόχος ομάδας αναρχικών έγινε η Γενική Γραμματεία Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, λίγο μετά το μεσημέρι.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ομάδα αναρχικών επετέθη με πέτρες και βαριοπούλες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας επί της Λεωφόρου Αθηνών 58, και έσπασε τις τζαμαρίες του κτηρίου στο ισόγειο.

Μετά την επίθεση, οι αναρχικοί εκ των οποίων άλλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άλλοι φορούσαν κράνη, αποχώρησαν, πέρασαν  στο απέναντι πεζοδρόμιο, πέταξαν μολότωφ και έβαλαν φωτιά σε κάδους με σκουπίδια.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.