ΑρχικήΝέα21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας υπό την αιγίδα του ΓΠΑ...

21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ζιζανιολογικής Εταιρείας υπό την αιγίδα του ΓΠΑ και του ΥΠΑΑΤ

1 λεπτά ανάγνωσης

Όλα τα θέματα  της σύγχρονης Ζιζανιολογικής Επιστήμης με έμφαση τις προκλήσεις στην εποχή της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας (EU Green Deal).

Η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία σας προσκαλεί στο 21ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο που θα γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 9, 10 & 11 Μαΐου 2023 (http://www.eze.org.gr/sunedria/21st-conference/).

- Advertisement -

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προφορικά πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες αλλά και γραπτές ανακοινώσεις (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Ζιζανιολογίας. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις και συζητήσεις σε επίκαιρα σημαντικά προβλήματα της Ζιζανιολογίας στην Ελλάδα. Το Συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τις εργασίες του αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός συνέδρων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Λιγότερη φέτα και υψηλότερες τιμές – Φόβος για «φέτα» που δεν είναι φέτα: Πώς να ξεχωρίζετε την αυθεντική

Ζωονόσοι και μειωμένη παραγωγή πιέζουν τη φέτα, ενώ οι έλεγχοι εντοπίζουν λευκά τυριά που παρουσιάζονται ως ΠΟΠ.

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.