ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑΛΛΑΤΙΝΗ: Οι νέες συσκευασίες για τα μπισκότα GOODY

ΑΛΛΑΤΙΝΗ: Οι νέες συσκευασίες για τα μπισκότα GOODY

2 λεπτά ανάγνωσης

Νέα εικόνα για τα αγαπημένα μπισκότα.

Η μάρκα ΑΛΛΑΤΙΝΗ, επαναλανσάρει τα μπισκότα Goody, με νέες συσκευασίες διατηρώντας πάντα τη διαχρονική αξία και ποιότητα, το μοναδικό άρωμα και την πλούσια γεύση που έχουν συνδέσει οι καταναλωτές με τις πιο αγαπημένες τους Classic Goody moments.

- Advertisement -

Ο ελκυστικός και σύγχρονος σχεδιασμός των νέων συσκευασιών επικοινωνεί με απλό και διακριτό τρόπο την μάρκα Goody. Αναδεικνύει τα μπισκότα και τις αγαπημένες γεύσεις κανέλας, βουτύρου και γάλα με κομμάτια σοκολάτας. Αντανακλά παράλληλα με σύγχρονο τρόπο την αυθεντικότητα, την παράδοση και τις αξίες της αγαπημένης μάρκας Goody και ταυτίζεται με τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούν στους καταναλωτές.

Τα αγαπημένα μπισκότα Goody, με νέα εικόνα, ήρθαν να συνοδεύσουν και πάλι τις αγαπημένες μας Classic Goody moments, που είναι γεμάτες όμορφες εικόνες, αγαπημένα πρόσωπα και λαχταριστές γεύσεις.

- Advertisement -

Elbisco A.E.

Η Elbisco A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Elite, Αλλατίνη, Κρίς Κρίς, Βοσινάκη και Forma. Για την Elbisco Α.Ε. η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην βιομηχανία τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δηλητηριάσεις από συμπληρώματα διατροφής: Στη δημοσιότητα έκθεση της Tox Info Suisse με 1.303 περιστατικά

Πενταετής ανάλυση 1.303 περιστατικών στην Ελβετία δείχνει ότι τα περισσότερα αφορούσαν παιδιά, ενώ οι σοβαρότερες δηλητηριάσεις συνδέθηκαν κυρίως με προϊόντα καφεΐνης και pre-workout

Νέα μελέτη δείχνει πώς μπορεί να μειωθεί το αρσενικό στο ρύζι χωρίς να αυξηθεί το κάδμιο

Νέα πολυετής μελέτη δείχνει ότι μια διαφορετική πρακτική άρδευσης μπορεί να μειώσει σημαντικά το καρκινογόνο αρσενικό χωρίς να αυξάνει ένα δεύτερο τοξικό μέταλλο, το κάδμιο

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική