Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανακαλείται η άδεια λειτουργίας της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας “Μανδρέκας Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.”

ΑρχικήΝέαΑνακαλείται η άδεια λειτουργίας της γνωστής γαλακτοβιομηχανίας "Μανδρέκας Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε."
spot_img

Σε ανάκληση της άδειας εγκατάστασης του εργοστασίου παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και ειδών ζαχαροπλαστικής «Ε. ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ», η οποία παράγει και πωλεί προϊόντα B2B και B2C σε όλη την Ελλάδα, προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, έγινε γνωστό ότι ανακαλείται η άδεια του εργοστασίου “Μανδρέκας Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε.” στο 80ό χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η ιστορία της γαλακτοβιομηχανίας ξεκίνησε από το γαλακτοπωλείο της οικογένειας Μανδρέκα στην Κόρινθο, όπου ο παππούς, Δημήτριος Μανδρέκας, παρασκευάζει από φρέσκο πρόβειο και αγελαδινό γάλα, τα καλύτερα γλυκά της περιοχής. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1948 στον κλάδο των γαλακτοκομικών, έχοντας κάποια ιδιαίτερα δημοφιλή παραδοσιακά προϊόντα στην γκάμα της, όπως η κρέμα, το ρυζόγαλο, το στραγγιστό γιαούρτι και το φρέσκο γάλα. Το 2018 η εταιρεία λανσάρει το πρώτο ελληνικό πόσιμο γιαούρτι με υψηλή πρωτεΐνη, «Youphoria High Protein», και ανοίγει μία νέα κατηγορία στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για κάποιο σχόλιο σχετικά με τους ακριβείς λόγους ανάκλησης της άδειας ή το πώς σκοπεύουν διαχειριστούν την κατάσταση.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την απόφαση με τους λόγους για την ανάκληση της αδείας, στο πιο κάτω αρχείο.


Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα