Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αριστεία του Γρηγόρη στην Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΑριστεία του Γρηγόρη στην Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων
spot_img

4 Gold βραβεία στα Food Experts’ Awards 2023.

Τέσσερα χρυσά βραβεία ανώτερης ποιότητας, από τα Food Experts’ Awards 2023, έρχονται να πιστοποιήσουν την ανωτερότητα και την αριστεία του Γρηγόρη στην ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Διαθέτοντας παρουσία 50 χρόνων στην αγορά και πάνω από 370 καταστήματα σε Ελλάδα και μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, ο Γρηγόρης υλοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας όλων των προϊόντων και υπηρεσιών του, για το οποίο απέσπασε τέσσερα Gold βραβεία στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Food Safety Culture Stand Out: για την άριστη κουλτούρα και νοοτροπία ασφάλειας τροφίμων που έχει επιτύχει, μέσω των οποίων προσφέρει στους πελάτες του υψηλά επίπεδα ποιότητας & υγιεινής.
  • Food Product Integrity Stand Out: για την πιστή εφαρμογή του σχεδίου διασφάλισης της ακεραιότητας των προϊόντων του, μέσω των συστηματικών ελέγχων, αξιολόγησης και εκπαίδευσης.
  • Excellent Food Related Training Scheme: για το καινοτόμο και δια βίου εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει, προκειμένου να προσφέρει ανώτερης ποιότητας προϊόντα και υποδειγματική φιλοξενία στους πελάτες του.
  • Leading Private Label Food Protocol: για το άριστο & δυναμικό πρωτόκολλο που διαθέτει για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας Γρηγόρης.

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum, και έχουν σαν στόχο να τιμήσουν εταιρίες και οργανισμούς για την επίτευξη στόχων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop & Oenos της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, και τα βραβεία παρέλαβαν η Διευθύντρια Compliance & Processes, Μαργαρίτα Λεβαντή, ο Quality Control Manager, Αριστείδης Λεκάτης και ο Training Manager, Ανδρέας Κορασίδης.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο