Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αρτοποιοί Αθήνας: Δυσαρέσκεια για τα νέα μέτρα επιδότησης ρεύματος

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΑρτοποιοί Αθήνας: Δυσαρέσκεια για τα νέα μέτρα επιδότησης ρεύματος
spot_img

Ζητούν ενεργειακή δικαιοσύνη και ενεργειακή ανεξαρτησία

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα νέα μέτρα επιδότησης ρεύματος που ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εκφράζει η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων (ΣΑΑΠΠ).

- Advertisement -

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι περισσότεροι αρτοποιοί έχουν ενταχθεί στο σταθερό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας (μπλε τιμολόγιο) και τα νέα μέτρα δεν τους καλύπτουν πλήρως»

«Σε αντιπρόταση η ΣΑΑΠΠ ζήτησε από το ΥΠΕΝ την μείωση στις ρυθμιζόμενες τιμές χρέωσης και την επαναφορά του προγράμματος συσσώρευσης ενέργειας μέσω μπαταριών με επιδότηση 80%, ένα πρόγραμμα στο οποίο πολλοί αρτοποιοί δεν πρόλαβαν να ενταχθούν. Η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των μπαταριών σε συνδυασμό με την τοποθέτηση έξυπνων μετρητών στα αρτοποιεία με ΚΑΔ 10.71, όπου θα μπορούν οι επιχειρήσεις να ελέγχουν καλύτερα τις καταναλώσεις τους, θα είναι μία επιπλέον βοήθεια πέραν της χρηματικής επιδότησης,

Ζητάμε ενεργειακή δικαιοσύνη και ενεργειακή ανεξαρτησία», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα