ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαBlack Friday στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Black Friday στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

1 λεπτά ανάγνωσης

Στην Black Friday δεν «κόβουμε» μόνο καφέ… κόβουμε και τις τιμές!

-15% σε όλους τους καφέδες και σε επιλεγμένα προϊόντα

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για την φετινή Black Friday ξεκίνησε και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις του καφέ με απίστευτες προσφορές στα αγαπημένα τους αυθεντικά προϊόντα.

Από την Τετάρτη 24/11 έως και την Παρασκευή 26/11 οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων των Καφεκοπτείων Λουμίδη τις πιο γευστικές και αρωματικές προσφορές με -15% σε όλους τους χύμα καφέδες και σε επιλεγμένα προϊόντα, όπως τα συνοδευτικά του καφέ με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις & Γεύσεις Ελλάδας» (ισχύει για συγκεκριμένη ποσότητα και άνω), μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, πραλίνες, λικέρ, καφέ, βουτήματα και λουκούμια. Ακόμα ανακαλύψτε την έκπτωση 15% σε όλα τα σοκολατοειδή βασικής γκάμας αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα.

- Advertisement -

Προσφορές σε καφέ & επιλεγμένα προϊόντα ξεκινούν ΚΑΙ στο e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη, από την Παρασκευή 26/11 έως και την Κυριακή 28/11. Αυτή την Black Friday μην ξεχάσετε να μπείτε στο www.kl.gr και ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στα πιο λαχταριστά προϊόντα.

Εννοείται, ότι τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δεν σταματούν εδώ και παραμένουν στους «ρυθμούς» των προσφορών φέρνοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Δευτέρα 29/11 για 24 ΩΡΕΣ Cyber Monday προσφορές με έκπτωση 20% σε Μονοποικιλιακούς και Αρωματικούς Καφέδες, στο www.kl.gr!

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική

Λούπινο σε αλεύρι, ψωμί και καφέ: Η ΕΕ ζητά εντατική παρακολούθηση αλκαλοειδών που συνδέονται με δηλητηριάσεις

Νέα ευρωπαϊκή σύσταση για το λούπινο μετά τις ανησυχίες για τοξικά αλκαλοειδή και περιστατικά δηλητηρίασης

Μακαρόνια με κιμά από… σκουλήκια: Έξαλλος το Τάσος στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη»

Οι ευρωπαϊκές μελέτες για τρόφιμα με έντομα φέρνουν ένταση στο σπίτι του Τάσου και της Μαίρης, όταν η συζήτηση φτάνει στα μακαρόνια με αλεσμένα σκουλήκια και στο αλεύρι από γρύλους