Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνή: Στρατηγική συνεργασία για μείωση της ζάχαρης στα προϊόντα σοκολάτας

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΔιεθνή: Στρατηγική συνεργασία για μείωση της ζάχαρης στα προϊόντα σοκολάτας
spot_img

Την περασμένη Τετάρτη η DouxMatok, μια εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων που πρωτοστατεί στη μείωση της ζάχαρης και η Blommer Chocolate Company, ο μεγαλύτερος επεξεργαστής κακάο και προμηθευτής συστατικών σοκολάτας στη Βόρεια Αμερική, ανακοίνωσαν μια στρατηγική εμπορική συνεργασία για την παραγωγή και την πώληση ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων σοκολάτας που αλλάζουν το παιχνίδι με σημαντικά λιγότερη ζάχαρη. Μαζί, οι εταιρείες έχουν αναπτύξει μια σημαντική ανακάλυψη στις εφαρμογές σοκολάτας και ξεκινούν αρχικά με μπισκότα με γεύση σοκολάτας που θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο πελατών της Blommer στη Βόρεια Αμερική.

Η Incredo® ζάχαρη είναι ένα καινοτόμο προϊόν μείωσης της ζάχαρης και η μόνη εναλλακτική λύση στην αγορά αντί πραγματικής ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο. Επιτρέπει έως και 50% μείωση του σακχάρου και ενισχύει την αντίληψη της γλυκύτητας με σημαντικά λιγότερη ζάχαρη και χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, την υφή ή τη γλυκύτητα.

Η συλλογική προσπάθεια θα επιτρέψει τόσο στην Blommer όσο και στην DouxMatok να προσφέρουν στους πελάτες τους μια σειρά από νόστιμα προϊόντα σοκολάτας με σημαντική μείωση της ζάχαρης. Το πρώτο διαθέσιμο προϊόν στην καινοτόμο σειρά προϊόντων Discovery είναι ένα νέο μπισκότο με γεύση σοκολάτας με 50% μείωση ζάχαρης, χαμηλότερες θερμίδες και υψηλότερες φυτικές ίνες σε σύγκριση με τα παραδοσιακά τσιπς σοκολάτας με πλήρη ζάχαρη, αλλά έχει εξίσου ωραία γεύση. Η δημιουργία σοκολάτας με μειωμένη ζάχαρη που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση ή τη γλυκύτητα ήταν μια βασική πρόκληση για τις επωνυμίες και τους κατασκευαστές τροφίμων και μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης, η εν λόγω συνεργασία αντιμετωπίζει αυτή τη μακροχρόνια πρόκληση του κλάδου. Μια επιλεγμένη ομάδα πελατών έλαβε και δοκίμασε τα καινοτόμα τσιπς με γεύση σοκολάτας με τη βελτιωμένη Incredo ζάχαρη και ήταν πολύ θετικοί.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο