Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διπλή πιστοποίηση από την TÜV Hellas (TÜV Nord) έλαβε η Grant Thornton στην Ελλάδα

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιπλή πιστοποίηση από την TÜV Hellas (TÜV Nord) έλαβε η Grant Thornton στην Ελλάδα
spot_img

Την εταιρεία Grant Thornton, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες της Grant Thornton, πιστοποιώντας το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015, καθώς και το Σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018. Και στις δύο περιπτώσεις, το πεδίο εφαρμογής αφορά την παροχή ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η εν λόγω πιστοποίηση επισφραγίζει τη δέσμευση της Grant Thornton για υπεύθυνη ανάπτυξη και μετάβαση στην επόμενη μέρα, με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους της, το περιβάλλον και την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί.

Επιπλέον, με δεδομένο ότι η πράσινη μετάβαση συγκαταλέγεται στις βασικές προτεραιότητες του Ταμείου Ανάκαμψης αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα, η υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, όπως πιστοποιείται από το αντίστοιχο πρότυπο αποκτά κορυφαία σημασία. Αντίστοιχα, εν μέσω πανδημίας, η πιστοποίηση για το σύστημα υγείας και ασφάλειας στην εργασία είναι καθοριστική για το σύνολο των εργαζομένων αλλά και των συνεργατών της Grant Thornton.

Σημειώνεται ότι η Grant Thornton απασχολεί περισσότερα από 850 στελέχη σε τέσσερα γραφεία στην Ελλάδα ενώ διεθνώς ο όμιλος συνεργάζεται με 62.000 στελέχη σε πάνω από 140 χώρες.

Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Νέστορας Παπαρούπας δήλωσε ότι «Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την οικονομία και τη χώρα, εταιρείες όπως η Grant Thornton καλούνται να παίξουν κομβικό ρόλο στο τιτάνιο έργο της ανάκαμψης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη μεταξύ μας συνεργασία σε καίριους τομείς, όπως η περιβαλλοντική διαχείριση και η ασφάλεια στην εργασία, αλλά και για την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από μια εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως».

Από την πλευρά της, η κ. Κατερίνα Κατσούλη, ESG και Sustainability Director της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Μέσω της πιστοποίησης που λάβαμε από  την TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνουμε για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή μας να συμβαδίζουμε με τους στόχους βιωσιμότητας και εταιρικής υπευθυνότητας που έχουν τεθεί σε παγκόσμια κλίμακα, και οι οποίοι αποσκοπούν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Στόχος μας είναι, πέραν της συνεχούς υποστήριξης των επιχειρήσεων σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης,  και η υλοποίηση δράσεων οι οποίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον συνολικά».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Γιώργο Φρίγκα (6936028853, press@tuv-nord.com)

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κίνδυνος νέας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης από την καταστροφή του φράγματος στην Ουκρανία

Τα χωράφια της Ουκρανίας θα μπορούσαν να ερημοποιηθούν εντός ενός έτους και να πυροδοτήσουν παγκόσμια επισιτιστική κρίση μετά την καταστροφή του φράγματος Nova Kakhovka, λένε Ουκρανοί αξιωματούχοι.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα