Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΔΩΔΩΝΗ: στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και το 2021

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔΩΔΩΝΗ: στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και το 2021
spot_img

Σταθερά πρώτη στην προτίμηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού παραμένει η εταιρεία ΔΩΔΩΔΗ στην κατηγορία της φέτας, βάσει των πιο πρόσφατων στοιχείων της IRI, καθώς θα συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία επιλογή, χάρη στην εξαίρετη ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων της.

Ειδικότερα, με βάση τα ευρήματα της σχετικής έρευνας, κατά τη διάρκεια του 2021, η εταιρεία διατήρησε σταθερά το ηγετικό μερίδιο αγοράς σε αξία, ενώ  σε σχέση με το 2020, αύξησε την ποσότητα του γάλακτος που συλλέχθηκε, ξεπερνώντας τους 78.000 τόνους.

Η ΔΩΔΩΝΗ, πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης, με ναυαρχίδα τη φέτα Π.Ο.Π. Όλα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ παρασκευάζονται από 100% ελληνικό γάλα, το οποίο η εταιρεία συλλέγει καθημερινά από τα αγνά βοσκοτόπια της Ηπείρου και άλλες περιοχές της χώρας, μέσω ενός διευρυμένου δίκτυού χιλιάδων συνεργαζόμενων παραγωγών. Με τη βοήθεια των αγνών πρώτων υλών, οι άνθρωποι της ΔΩΔΩΝΗ βάζουν καθημερινά όλο το μεράκι και την τεχνογνωσία τους, έτσι ώστε να μπορεί κάθε σπίτι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να απολαμβάνει την ίδια μοναδική ποιότητα ΔΩΔΩΝΗ.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί τα τελευταία χρόνια παραμένουμε σταθερά πρώτοι στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού, το οποίο συνεχίζει να επιβραβεύει τη δέσμευσή μας να παράγουμε αγνά  γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυθεντικής γεύσης. Στη ΔΩΔΩΝΗ αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, καθώς για πάνω από μισό αιώνα η εταιρεία μας είναι συνώνυμο της ελληνικότητας και της παράδοσης. Αυτή η επιτυχία μας εμπνέει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά μας, στηρίζοντας σταθερά τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, παράλληλα με την διαρκή μας προσπάθεια να  καταξιώσουμε την Π.Ο.Π φέτα στην συνείδηση των καταναλωτών σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ως ένα προϊόν με μεγάλη θρεπτική αξία, ασύγκριτη ποιότητα και μοναδική γεύση».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα