ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 11,9% τον Ιούλιο για τον κύκλο εργασιών στο λιανικό...

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 11,9% τον Ιούλιο για τον κύκλο εργασιών στο λιανικό εμπόριο

1 λεπτά ανάγνωσης

Αύξηση και στον Γενικό Δείκτη Όγκου Λιανικής

Σημαντική αύξηση καταγράφει για τον Ιούλιο ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο, ενώ ανοδικά κινήθηκε ο όγκος των πωλήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2021, παρουσίασε αύξηση κατά 11,9%, ενώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2022 παρουσίασε αύξηση 0,5%.

Για το ίδιο διάστημα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2021, παρουσίασε αύξηση κατά 1,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2022 αύξηση 4,2%.

- Advertisement -

Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2022 παρουσίασε αύξηση κατά 0,6%.

Αντίστοιχα, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2022, παρουσίασε αύξηση κατά 1,6%.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.