Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ferrero: Συνεχίζει κανονικά την επιχειρηματική της δραστηριότητα – Εξαγορά της Fulfill Nutrition

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαFerrero: Συνεχίζει κανονικά την επιχειρηματική της δραστηριότητα - Εξαγορά της Fulfill Nutrition
spot_img

Η Ferrero  υπέγραψε μια «οριστική συμφωνία» για την εξαγορά της ιρλανδικής Fulfill Nutrition, εταιρεία παραγωγής βιταμινών και πρωτεϊνών.

Ο όμιλος Ferrero έχει, προσφάτως, αποκτήσει αρνητική δημοσιότητα εξαιτίας των δηλητηριάσεων μικρών παιδιών που κατανάλωσαν kinder- έκπληξη, από σαλμονέλα. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς πρόσφατα, ο όμιλος Ferrero ανακοίνωσε την εξαγορά της Fulfill Nutrition, ιρλανδική εταιρεία παραγωγής σε προϊόντα πρωτεΐνης και βιταμίνες.

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε υπό τους συνήθεις όρους κλεισίματος και τις ρυθμιστικές εγκρίσεις και αναμένεται να κλείσει τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον όμιλο. Η επιχείρηση αξίζει περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει εξακριβωθεί το ακριβές ποσό της συναλλαγής. Η εταιρεία Fulfill Nutrition ξεκίνησε το 2016 και πραγματοποίησε πωλήσεις περίπου 12 εκατ. ευρώ την πρώτη εμπορική της χρονιά, διπλασιάζοντας το ποσό τα επόμενα χρόνια.

Σε δήλωσή της, η Ferrero είπε ότι σχεδιάζει «να διατηρήσει και να χτίσει περαιτέρω την ισχυρή αυθεντικότητα της επωνυμίας της Fulfil, υποστηρίζοντας παράλληλα την εταιρεία και τους διανομείς της με καινοτομία και επέκταση σε νέες αγορές και ευκαιρίες για τμήματα κατηγορίας». Ως μέρος της συναλλαγής, ο ιδιοκτήτης της Nutela, σχεδιάζει να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο της Funfil, διατηρώντας παράλληλα τη διαχείριση, τη δομή διανομής και τους υπαλλήλους που ήδη υπάρχουν.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα