Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υπογράφει τη συμμετοχή της στο UN Global Compact

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / ΒιωσιμότηταΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υπογράφει τη συμμετοχή της στο UN Global Compact
spot_img

Δέσμευση της εταιρείας για σύνδεση της ESG στρατηγικής της με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).

Με προσήλωση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ υπογράφει τη συμμετοχή της στο UN Global Compact, και δεσμεύεται για την τήρηση των δέκα Αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε., της μεγαλύτερης διεθνούς εθελοντικής πρωτοβουλίας για την υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Πρωτοστατώντας στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ  υποστηρίζει τη δράση του UN Global Compact, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της κοινωνίας, τη μέριμνα για το περιβάλλον, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την εργασία και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

H πρωτοβουλία αυτή αποτυπώνει τη δέσμευση της εταιρείας για σύνδεση της ESG στρατηγικής της με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), καθιστώντας το Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών και τις αρχές του, αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της επιχειρησιακής της λειτουργίας.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η υψηλή τεχνογνωσία, οι διαρκείς

επενδύσεις καθώς και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα