Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καλλιμάνης: Το νέο κεφάλαιο άνοιξε δυναμικά με τη συμμετοχή στη Seafood Εxpo Global

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΚαλλιμάνης: Το νέο κεφάλαιο άνοιξε δυναμικά με τη συμμετοχή στη Seafood Εxpo Global
spot_img

Η νέα σελίδα για την εταιρεία Καλλιμάνης, μετά την σύμπραξη με την τουρκική Dardanel, ξεκίνησε με την πανηγυρική της συμμετοχή στην μεγαλύτερη εμπορική έκθεση ιχθυηρών και θαλλασινών στην Βαρκελώνη

Η Καλλιμάνης συμμετείχε στη Seafood Εxpo Global, τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση ιχθυηρών και θαλασσινών παγκοσμίως.

- Advertisement -

Η έκθεση έλαβε χώρα 26 με 28 Απριλίου 2022, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, με τη συμμετοχή 1.550 επιχειρήσεων από 76 χώρες, συγκεντρώνοντας 26.000 επισκέπτες από τον κλάδο της αλιείας, της μεταποίησης, του εμπορίου και της συσκευασίας – μεταφοράς αλιευμάτων από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρουσία της Καλλιμάνης στην Seafood Expo Global αποτελεί μια δυναμική έναρξη στο νέο επιχειρηματικό κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρεία, στο πλαίσιο της σύμπραξης της με την Dardanel Greece.

Η Καλλιμάνης είχε παρουσία με ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο της Fira de Barcelona με χώρους διαμορφωμένους, τόσο για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας, όσο και για τη δια ζώσης προετοιμασία ειδικών πιάτων θαλασσινών, τα οποία προσέφερε στους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία στην Seafood Expo ήταν μια ευκαιρία για την Καλλιμάνης να παρουσιάσει το σύνολο της γκάμας των προϊόντων της, τόσο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, αλλά και των γευμάτων με ψάρια και θαλασσινά, υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης, βασισμένα στην ελληνική διατροφή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ομάδα της Καλλιμάνης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις παγκόσμιες εξελίξεις στην αγορά των αλιευμάτων σε ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, σχετικά με τις προμήθειες και την επάρκεια των πρώτων υλών, τις καινοτομίες και την αειφόρο αλιεία, ενώ παράλληλα προχώρησε σε σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες του εξωτερικού.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα