Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καναδάς: Τέλος οι κατεψυγμένες πίτσες της Nestle

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΚαναδάς: Τέλος οι κατεψυγμένες πίτσες της Nestle
spot_img

Ποιο σκοπό εξυπηρετεί η απόφαση της Nestle Canada.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρίας να επικεντρωθεί σε προϊόντα που υποστηρίζουν την μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ανάπτυξη, η Nestle Canada, σταματά να πουλά κατεψυγμένες πίτσες στον Καναδά για του επόμενους 6 μήνες. Αυτή η πρωτοβουλία αφορά τα προϊόντα Delissio, Stouffer’s, Lean Cuisine και Life Cuisine.

Η εταιρία σύμφωνα με το ESM, στοχεύει να επικεντρωθεί σε προϊόντα όπως καφές, γλυκά, βρεφικές τροφές, και τροφές για κατοικίδια, κατηγορίες που σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Nestle Canada, Mark Schneider, δίνει προτεραιότητα. “Η Nestlé Canada αποδίδει μεγάλο μέρος της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της στην ικανότητά της να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται στον κλάδο” είπε.

Η εταιρία δεν παρασκευάζει κανένα από τα κατεψυγμένα προϊόντα της στον Καναδά, επομένως δεν θα επηρεαστούν οι εγκαταστάσεις παραγωγής εκεί. Έτσι θα επικεντρωθεί στη συνεργασία με τους συνεργάτες λιανικής της για να διευκολύνει την έξοδο των προϊόντων από τα καταστήματα. Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός γενικότερου εγχειρήματος της εταιρίας για δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης που σκοπεύει να επιτύχει ως το 2025, και παρουσίασε τον περασμένο Νοέμβριο στο σεμινάριο επενδυτών της.

“Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε για μελλοντική ανάπτυξη, επενδύοντας πίσω από τις επωνυμίες μας, παρέχοντας εντυπωσιακή καινοτομία, αξιοποιώντας την ψηφιοποίηση και βελτιώνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία. Η δημιουργία κοινής αξίας για τους ενδιαφερόμενους παραμένει το επίκεντρό μας, με το Good for You, Good for the Planet στην καρδιά του στρατηγική”, είπε ο Schneider.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα