ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΚτήμα Κώστα Λαζαρίδη: Σύμβαση ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα

Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη: Σύμβαση ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα

1 λεπτά ανάγνωσης

Η εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ΑΕ σύναψε με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος σύμβαση κάλυψης κοινού ενυπόθηκου ομολογιακού δανείου ποσού 2.998.107,00 ευρώ.

Το ομολογιακό δάνειο είναι διάρκειας δέκα ετών και θα χρησιμοποιηθεί εξ ολοκλήρου για την χρηματοδότηση ποσοστού 100% των δαπανών της επένδυσης που υποβλήθηκε προς υπαγωγή στις διατάξεις του Ν.4399/2016 και αφορά στην επέκταση δυναμικότητας των εγκαταστάσεων παραγωγής αποσταγμάτων και οίνου με την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού και την κατασκευή νέων κτιριακών υποδομών.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μετά τα κρούσματα σαλμονέλωσης στη Λαμία: Οι “γκρίζες ζώνες” και το παράδοξο της νομοθεσίας για τη Salmonella στο κοτόπουλο – Του Δρ. Φ. Γαΐτη

Ο Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης εξηγεί τις διαφορές στα μικροβιολογικά κριτήρια για τη Salmonella στο κοτόπουλο και το παράδοξο του Κανονισμού 2073/2005.

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.