Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

KYKNOS: Δυναμική είσοδος στις κατηγορίες Μουστάρδας και Μαγιονέζας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαKYKNOS: Δυναμική είσοδος στις κατηγορίες Μουστάρδας και Μαγιονέζας
spot_img

Έξι νέες μοναδικές γεύσεις για τα προϊόντα μουστάρδας και μαγιονέζας της ΚΥΚΝΟΣ.

Η ΚΥΚΝΟΣ Α.Ε, o ηγέτης στην κατηγορία των τοματικών προϊόντων, λανσάρει προϊόντα σε δυο νέες κατηγορίες, Μαγιονέζα και Μουστάρδα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες απολαυστικές γεύσεις με την υπογραφή της.

Η KYKNOS εισέρχεται δυναμικά στις δυο νέες κατηγορίες προσφέροντας 6 μοναδικές, απολαυστικές γεύσεις. Η νέα σειρά στην κατηγορία Μαγιονέζα περιλαμβάνει τη Μαγιονέζα Premium, τη Μαγιονέζα Light και τη Mayo Vegan Sauce. Κάθε προϊόν ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του, ενώ οι κορυφαίες πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για μία ποιοτική και επώνυμη Μαγιονέζα. Μεριμνώντας για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή ακολουθούν τη vegan διατροφή η KYKNOS προσφέρει την επιλογή light μαγιονέζας με 60% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με την Premium, αλλά και τη Mayo Vegan Sauce χωρίς αυγό και γλουτένη. Τα προϊόντα της σειράς δεν έχουν γλουτένη και μπορούν να μετατρέψουν ένα απλό πιάτο σε εξαίσιο έδεσμα.

Η Mουστάρδα Mild, η Μουστάρδα Hot και η Μουστάρδα με μέλι είναι οι τρεις νέες γεύσεις που παρουσιάζει η KYKNOS, παραγόμενες από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού. Οι διαφορετικές παραλλαγές καλύπτουν όλα τα γούστα χαρίζοντας μια απαλή, πικάντική ή μια ελαφρώς πιο γλυκιά γεύση συνδυασμένη με τη σπιρτάδα της μουστάρδας. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που χαρακτηρίζει την KYKNOS μετουσιώνονται σε απολαυστικές προϊοντικές προτάσεις που περικλείουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης, δίνοντας νοστιμιά στο μαγείρεμα.

Οι δυο νέες προϊοντικές σειρές της KYKNOS κυκλοφορούν ήδη στις μεγάλες αλυσίδες σούπερμαρκετ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο