Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΜΙΝΕΡΒΑ: Πιστοποίηση με το νέο πρότυπο ISO 50001:2018

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων ΔιαχείρισηςΜΙΝΕΡΒΑ: Πιστοποίηση με το νέο πρότυπο ISO 50001:2018
spot_img

Η ΜΙΝΕΡΒΑ προχώρησε στην εφαρμογή και πιστοποίηση με το νέο πρότυπο σύστημα διαχείρισης ενέργειας ISO 50001:2018 για τα εργοστάσια του Σχηματαρίου και των Ιωαννίνων, από τον φορέα πιστοποίησης BM TRADA.

Το νέο πρότυπο αντικαθιστά το ISO 50001:2011 και παρέχει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για την καλύτερη χρήση της ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους.

- Advertisement -

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βασική εταιρική αρχή της ΜΙΝΕΡΒΑ αποτελεί ο σεβασμός στην προστασία του περιβάλλοντος σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής παραγωγής, και επί σειρά ετών πιστοποιείται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα διαχείρισης της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, περιβαλλοντικής διαχείρισης, καθώς και διαχείρισης της ενέργειας.

Η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων, μια εταιρεία με ιστορία και εμπειρία σχεδόν 120 χρόνων, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με ισχυρά brands όπως το Μινέρβα, το Pummaro, το Φαστ, το Χωριό, το ΤΟΠ, και το Brava.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα