Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο κολοσσός “Rational” συνομιλεί με το Cibum στη Detrop

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ κολοσσός “Rational” συνομιλεί με το Cibum στη Detrop
spot_img

Οι βιομηχανικοί φούρνοι εστίασης Rational εξοικονομούν εκτός από ρεύμα, νερό, χρόνο και πρώτες ύλες ενώ μπορούν να ψήνουν ταυτόχρονα πολλά πιάτα.

Στη Detrop παρουσιάζονται προϊόντα της ελληνικής γης, καινοτόμες συσκευασίες, συσκευές κ.α. Ωστόσο στην έκθεση δεν εκθέτουν μόνο αμιγώς ελληνικές εταιρίες, αλλά και του εξωτερικού που διαθέτουν προϊόντα στον ελλαδικό χώρο, ή και πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εξοπλισμού σημείων μαζικής εστίασης.
Στην περιήγηση του Cibum, συνομιλήσαμε με εκπρόσωπο της Rational, Γερμανικής εταιρείας και ηγέτιδας στο χώρο της βιομηχανίας εξοπλισμού εστίασης, που δραστηριοποιείται σε 150 χώρες. Με περισσότερες από 1.200.000 μονάδες RATIONAL στην αγορά, τα συστήματα μαγειρέματος Rational έχουν γίνει πρότυπο στις επαγγελματικές κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία πρώτη δημιούργησε τη δεκαετία του 70’ τους φούρνους ατμού Combi steamer τους οποίους από τότε εξελίσσει συνεχώς, γεγονός που την έχει κάνει να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Όπως μας
αναφέρει ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων κ. Σωτήρης Ψαρόπουλος, η Rational είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία που το 2020 παρουσίασε μια νέα γενιά προϊόντων της, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος στις συσκευές της κατά 15%, συμμεριζόμενη, θα λέγαμε, τις ανάγκες της αγοράς.

Tο περίπτερο της Rational στη DETROP

Οι συσκευές iCombiPro και iVarioPro έχουν δημιουργηθεί για να λειτουργούν “χωρίς άγχος” για το προσωπικό, όπως τονίζει ο κ. Ψαρόπουλος, καθώς είναι σχεδιασμένες να εξοικονομούν εκτός από ρεύμα, νερό, χρόνο,
αλλά και πρώτες ύλες.
Το ανταγωνιστικό δε πλεονέκτημα τους, είναι η δυνατότητα πολλών ταυτόχρονα παραγωγών σε μικρό χρονικό διάστημα καθώς και η πολυχρηστικότητά τους, καλύπτοντας στο 90% τις ανάγκες μιας κουζίνας.

Αυτό είχαν τη δυνατότητα να το διαπιστώσουν και όσοι περνούσαν από το περίπτερο της Rational στη Detrop, καθώς μάγειρες της εταιρίας πραγματοποιούσαν επιτόπου διάφορα ταυτόχρονα ψησίματα στο φούρνο, κάτι που είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο.
Προϊόντα της εταιρίας είναι τοποθετημένα σε ξενοδοχειακές αλλά και στρατιωτικές μονάδες, catering, καθώς και σε πολυάριθμα σημεία μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα