Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ούζο Βαρβαγιάννη: Νέο εργοστάσιο στη Λέσβο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟύζο Βαρβαγιάννη: Νέο εργοστάσιο στη Λέσβο
spot_img

Στόχος ο διπλασιασμός της ικανότητας παραγωγής.

Η ποτοποιία Βαρβαγιάννη προχωρά στην κατασκευή νέου εργοστασίου παραγωγής αλκοολούχων ποτών στην έδρα της, στο Πλωμάρι της Λέσβου, μετά την ένταξη του επενδυτικού της προγράμματος στον Αναπτυξιακό Νόμο.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «με την εν λόγω επένδυση η εταιρεία στοχεύει στον διπλασιασμό της ικανότητας παραγωγής, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στην αγορά και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση εντός και εκτός συνόρων».

   Η επενδυτική αυτή δραστηριότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ποτοποιία Βαρβαγιάννη, ενισχύοντας την θέση της στον κλάδο. Σημειώνεται ότι ο τζίρος της εταιρείας για το 2023 ήταν 5 εκατ. ευρώ, ενώ τους πρώτους μήνες του 2024 «τρέχει» με ρυθμό ανάπτυξης 10% σε αξία.

   «Με τη σύγχρονη υποδομή και την αυξημένη παραγωγική ικανότητα το Ούζο Βαρβαγιάννη θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να επιδιώξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας τις τιμές του σε προσιτά επίπεδα χωρίς να έχει προβεί σε νέες ανατιμήσεις» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο