Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παξιμάδια “Το Μάννα”: Νέα τουριστική επένδυση από την οικογένεια Τσατσαρωνάκη

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠαξιμάδια "Το Μάννα": Νέα τουριστική επένδυση από την οικογένεια Τσατσαρωνάκη
spot_img

Ξενοδοχειακές υποδομές υψηλών προδιαγραφών, κατοικίες αλλά και ανάπτυξη καλλιεργειών για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων

Νέο άνοιγμα στον τουρισμό κάνει η οικογένεια Τσατσαρωνάκη γνωστή για τα προϊόντα αρτοποιίας «το Μάννα»,  που δρομολογεί νέα μεγάλη τουριστική επένδυση κατά μήκος της γνωστής παραλίας Φαλάσαρνα στα Χανιά. Όπως αναφέρει το newmoney πρόκειται για επένδυση που εκτιμάται στα 68 εκατ. ευρώ.

Το τουριστικό συγκρότημα θα κατασκευαστεί από την ΑΤΕΦΑ ΑΕ και προβλέπει την ανάπτυξη κτηρίου υποδομής, εστιατόριο με κρητικές γεύσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κατοικίες διαφόρων μεγεθών, πισίνες, beach bar, παραδοσιακό φούρνο, καταστήματα λιανεμπορίου, θέατρο μουσείο κι άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς κι ένα οινοποιείο όπως αναφέρει  το newsit. Στο  σχέδιο που υπέβαλε η εταιρεία, προβλέπεται ακόμα φύτευση σε επιφάνεια 50 στρεμμάτων.

Ήδη έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ειδικού πολεοδομικού σχεδίου για  το project της εταιρείας με πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο την κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη. 

Εκτός από την επένδυση στην Κρήτη, η οικογένεια Τσατσαρωνάκη, μέσω της ΑΤΕΦΑ, χαράσσει τουριστικά σχέδια και για την Ελαφόνησο, μετά την πρόσφατη εξαγορά της Ανώνυμης Εταιρείας Τουριστικών Επιχειρήσεων και Αναπτύξεων η Ελαφόνησος.

Σημειώνεται, ότι η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε από το χωριό Πλάτανος στα Χανιά της Κρήτης το 1948, που η οικογένεια Τσατσαρωνάκη ξεκίνησε να ζυμώνει, καταφέρνοντας να τοποθετήσει πρώτη το συσκευασμένο παξιμάδι στην ελληνική και διεθνή αγορά. 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο