Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Pepsi: Νέο λογότυπο και επωνυμία στα αναψυκτικά

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαPepsi: Νέο λογότυπο και επωνυμία στα αναψυκτικά
spot_img

Με αφορμή την 125η επέτειό της.

Για να γιορτάσει την 125η επέτειό της, η Pepsi αλλάζει το λογότυπό της σε όλες τις συσκευασίες της και άλλα φυσικά και ψηφιακά σημεία επαφής για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. Η παγκόσμια αλλαγή έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2024 και θα διαθέτει μια νέα, «τολμηρή» γραμματοσειρά μαζί με τον συνδυασμό της σφαίρας Pepsi και του υδατογραφήματος και ένα ενημερωμένο χρώμα – εισάγοντας το μπλε ηλεκτρίκ για αντίθεση, ζωντάνια και «σύγχρονο πλεονέκτημα» στον παραδοσιακό συνδυασμό χρωμάτων, ενώ παράλληλα διατηρεί και δίνει έμφαση στις αποχρώσεις του μαύρου για να αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Pepsi στο Pepsi Zero Sugar.

«Στην PepsiCo, σχεδιάζουμε τις μάρκες μας για να πούμε μια συναρπαστική και ολιστική ιστορία», δήλωσε ο Mauro Porcini, SVP και επικεφαλής σχεδιασμού της PepsiCo. «Η Pepsi είναι ένα λαμπρό παράδειγμα μιας μάρκας που επανεφεύρει συνεχώς τον εαυτό της εδώ και 125 χρόνια για να παραμείνει μέρος της ποπ κουλτούρας και μέρος της ζωής των ανθρώπων.

«Σχεδιάσαμε τη νέα ταυτότητα της επωνυμίας για να συνδέσουμε τις μελλοντικές γενιές με την κληρονομιά της επωνυμίας μας, συνδυάζοντας τη διάκριση από την ιστορία μας με σύγχρονα στοιχεία για να σηματοδοτήσουμε το τολμηρό μας όραμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκάνδαλο: Εταιρείες κολοσσοί γνώριζαν αλλά απέκρυπταν τους κινδύνους από τα PFAS!

Devil they Knew: Συγκάλυψη εδώ και πολλές δεκαετίες των κινδύνων των PFAS από τις εταιρείες παραγωγής αποκαλύπτει έρευνα.

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα