Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
19.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προβλέψεις για την αγορά εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠροβλέψεις για την αγορά εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων
spot_img

Η αγορά εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών υπολογίστηκε σε 58,3 δισεκατομμύρια USD το 2021 και προβλέπεται ότι θα φτάσει τα 76,0 δισεκατομμύρια USD έως το 2026 με CAGR 5,5% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Οι εξελίξεις και η καινοτομία στη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων είναι ορισμένοι παράγοντες που αναμένεται να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της αγοράς εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών. Επιπλέον με την αυξανόμενη προτίμηση για υγιεινά και λειτουργικά τρόφιμα, οι κατασκευαστές αναμένεται να υιοθετήσουν νέο εξοπλισμό για να ικανοποιήσουν αυτή την τάση. Η επέκταση των ικανοτήτων παραγωγής τροφίμων και η ανάπτυξη της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων στις αναδυόμενες οικονομίες θα υποστηρίξουν επίσης την ανάπτυξη της αγοράς εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών.

Το τμήμα μεταποίησης κυριάρχησε στην αγορά εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών και αποτιμήθηκε σε 37,41 δισεκατομμύρια USD το 2020 και προβλέπεται να αυξηθεί με CAGR 5,5% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Οι ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες προϊόντων αρτοποιίας, γαλακτοκομικών προϊόντων και ποτών αναμένεται επίσης να επιταχύνουν τη ζήτηση για εξοπλισμό για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επεξεργασία για την κάλυψη της ζήτησης των καταναλωτών.

Το τμήμα στερεών αναμένεται να αυξηθεί με το υψηλότερο CAGR 6,7% από το 2021 έως το 2026. Η αυξανόμενη τάση κατανάλωσης υπερεπεξεργασμένων τροφίμων όπως κέικ, μπισκότα, ψωμί, πίτσα, τηγανητά σνακ και είδη ζαχαροπλαστικής συμβάλλει στην αυξημένη ζήτηση για τη στερεά μορφή των προϊόντων διατροφής. Η κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων σε στερεά μορφή καθοδηγείται από τις τάσεις του φαστ φουντ και του φαγητού ευκολίας σε όλο τον κόσμο, με τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής στις αναπτυσσόμενες και ανεπτυγμένες χώρες.

Το αυτόματο τμήμα της παγκόσμιας αγοράς εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών προβλέπεται να αυξηθεί με υψηλότερο CAGR 5,5% από το 2021 έως το 2026. Ο πλήρως αυτοματοποιημένος εξοπλισμός επεξεργασίας συμβάλλει στην ακριβή επεξεργασία, τις γρήγορες και αξιόπιστες διαδικασίες παραγωγής, τη βέλτιστη χρήση του χρόνου, τη μειωμένη εργασία κόστος και ελεγχόμενες λειτουργίες. Οι διεθνείς κατασκευαστές προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι που είναι σε θέση να διεξάγουν εργασίες προεπεξεργασίας και πραγματικής επεξεργασίας και συσκευασίας προϊόντων διατροφής.

Για να διαβάσετε περισσότερα για την παγκόσμια πρόβλεψη, τάσεις, εφαρμογές και τρόπους λειτουργίας και να μάθετε την αναφοράς της  Research And Markets πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα