Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
8.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO» συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικης

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣτη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων - Ποτών «FOOD EXPO» συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικης
spot_img

Με τη φιλοξενία 30 εκθετών – επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, στο περίπτερο της, συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής για 6η συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO» στο Athens Metropolitan Expo στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από σήμερα μέχρι τις 14 Μαρτίου.

Η Περιφέρεια στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής – Ακρόπολις έχει προγραμματίσει γαστρονομική εκδήλωση την Κυριακή (2-3μμ) , με σκοπό την προώθηση και την προβολή των Αττικών ποιοτικών προϊόντων.

- Advertisement -

Τη ζωντανή μαγειρική επίδειξη θα παρουσιάσουν τα μέλη της Λέσχης: Κωνσταντίνος Κωβαίος, , Βασίλης Μπέκας, (αρχιμάγειρας στην Προεδρία της Δημοκρατίας), Νίκος Μπακόλας, Στέλιος Μαστοράκος, Παναγιώτης Τζίμας, Γιάννης Μπρατζόλιας, Σπύρος Κωσταρέλλος, Χρήστος Χατζηαναγνώστου. Επίσης η Έφη Γρηγοριάδου, λαογράφος – συγγραφέας – και επίτιμο μέλος της λέσχης καθώς και ο Κωνσταντίνος Μουζάκης πρόεδρος της Λέσχης και αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO.

«Η εστίαση αποτελεί μια σπουδαία παραγωγική δραστηριότητα, την οποία οφείλουμε να στηρίζουμε, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης υπογραμμίζοντας τη μέριμνα της Περιφέρειας προς αυτόν τον δυναμικό κλάδο της οικονομίας, ο οποίος «μπορεί να ενισχύσει τον Τουρισμό μας, σε επίπεδο γαστρονομίας και ανάδειξης της παραδοσιακής μας κουζίνας».

Σημειώνεται ότι, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις τόσο με τους ξένους αγοραστές που θα φιλοξενήσει η διοργανώτρια εταιρεία (hostedbuyers) και προέρχονται από σημαντικές αγορές στόχους του εξωτερικού, όσο και digital συναντήσεις με αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δεν θα έχουν φυσική παρουσία στην έκθεση.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα προειδοποίηση για τη Σοκολάτα Dubai – Καρκινογόνα συστατικά, απομίμηση σοκολάτας και επικίνδυνες χρωστικές

Νέες εργαστηριακές αναλύσεις προϊόντων σοκολάτας Dubai, επιβεβαιώνουν ότι πολλοί παραγωγοί, χρησιμοποιούν επικίνδυνες και κακής ποιότητας πρώτες ύλες και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές

Εντομοφαγία: Οι ξεκαρδιστικές απαντήσεις Ελλήνων καταναλωτών σε έρευνα 4 Πανεπιστημίων

Σύντομα θα δούμε στα ράφια και των ελληνικών σουπερμάρκετ βρώσιμα έντομα ή τρόφιμα που περιέχουν σκόνη εντόμων. Πόσο έτοιμοι είναι όμως οι Έλληνες καταναλωτές; Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσαν, σε έρευνα 4 Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Καταγγελία στον ΕΦΕΤ: “Κλειστόν” λόγω… υποστελέχωσης – Ακούστε την αυτοματοποιημένη απάντηση του Φορέα

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι ο έλεγχος των τροφίμων ως κρατική ευθύνη και η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών, δεν αποτελεί προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα