ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣτην αγορά της Βουλγαρίας επεκτείνεται η Carrefour

Στην αγορά της Βουλγαρίας επεκτείνεται η Carrefour

2 λεπτά ανάγνωσης

Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

Την ενίσχυση της συνεργασίας της με την Retail & More, με την ανάπτυξη καταστημάτων με το brand Carrefour και των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας, ανακοίνωσε η Carrefour International Partnership.

- Advertisement -

   Η Retail & More, η οποία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα από το 2022, βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρίες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

   Ταυτόχρονα, 20 καταστήματα του δικτύου Parkmart, το οποίο ιδρύθηκε το 2018 από τον Dobromir Andonov και βρίσκεται σε κομβικές πόλεις της χώρας, όπως η Σόφια, η Βάρνα και το Μπουργκάς, θα μετατραπούν σε Carrefour Market και Carrefour Express, τους επόμενους μήνες.

- Advertisement -

   Ο Patrick Lasfargues, Executive Director για την International Partnerships, της Carrefour δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Retail & More με την επιστροφή των καταστημάτων και των προϊόντων Carrefour στη Βουλγαρία. Η Carrefour International Partnership, συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξη της, σύμφωνα με τους στόχους όπως ανακοινώθηκαν με το πλάνο της Carrefour 2026: την παρουσία της σε 10 νέες χώρες, με τη μορφή συνεργασίας franchise».

   O Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Retail & More δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Carrefour στη Βουλγαρία. Σε συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας στην Ελλάδα, όπου σύντομα το δίκτυο θα φτάσει τα 50 καταστήματα, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουμε στους καταναλωτές της Βουλγαρίας μια εμπειρία αγορών και μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. Επιπλέον, με χαρά καλωσορίζουμε την αλυσίδα καταστημάτων Parkmart στο δίκτυο καταστημάτων Carrefour στη Βουλγαρία, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας στην τοπική αγορά».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τι γίνεται με τα αυγά; Τουλάχιστον 5 εξάρσεις Salmonella σε διαφορετικές χώρες – Τι κρύβεται πίσω από τους αλλεπάλληλους συναγερμούς

Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Κίνα και Γαλλία βρίσκονται στο επίκεντρο διαφορετικών εξάρσεων ή επιδημιολογικών διερευνήσεων

Παγωτό ξυλάκι: Είναι ασφαλές να γλείφουμε το ξυλάκι; Τι δείχνουν οι έλεγχοι μετανάστευσης

Τι περνά από το ξυλάκι στο παγωτό, πώς ελέγχεται η μετανάστευση και τι ισχύει όταν το γλείφουμε.

Είναι επικίνδυνο το ρύζι; Τι δείχνουν 1.734 κοινοποιήσεις στο ευρωπαϊκό RASFF για ΓΤΟ, φυτοφάρμακα και μυκοτοξίνες

Το 32% των κοινοποιήσεων αφορούσε γενετικά τροποποιημένο ρύζι, το 21% υπολείμματα φυτοφαρμάκων και το 17% μυκοτοξίνες, σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων της περιόδου 2002–2023.