ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣύμπραξη Πολωνίας- Κίνας για τη μεταλλουργία, τα ορυχεία και τα γαλακτοκομικά

Σύμπραξη Πολωνίας- Κίνας για τη μεταλλουργία, τα ορυχεία και τα γαλακτοκομικά

1 λεπτά ανάγνωσης

Πολωνία-Κίνα: Υπογραφή συμφωνιών διμερούς συνεργασίας μεταξύ εταιριών στα ορυχεία, στη μεταλλουργία και στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Εκπρόσωποι της Κινεζικής Κοινοπραξίας Ορυκτών και Μετάλλων (CMC) υπέγραψαν χθες, Τρίτη, συμφωνία στη Βαρσοβία με την πολωνική εταιρία ορυχείων και μεταλλουργίας KGHM για την προμήθεια ηλεκτρολυτικού χαλκού για την περίοδο 2024-2028.

- Advertisement -

Την ίδια ημέρα, η China National Agricultural Development Group Co. Ltd., υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την πολωνική εταιρία προμηθειών γαλακτοκομικών προϊόντων Kaskat Dairy.

Τα στελέχη της κινεζικής εταιρίας που επισκέπτονται την Πολωνία συμμετέχουν σε μία αντιπροσωπεία του κινεζικού υπουργείου Εμπορίου.

- Advertisement -

Ο Λι Σινγκιάν, γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Εξωτερικού Εμπορίου του ίδιου υπουργείου, δήλωσε ότι η κινεζική κυβέρνηση προσδίδει μεγάλη σημασία στις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

“Η μεγάλη, πολυδιάστατη και ταχεία αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας προσφέρει τεράστια δυναμική ανάπτυξης”, παρατήρησε ο ίδιος. “Αναμένουμε ότι η παρούσα αντιπροσωπεία εμπορικής προώθησης θα φέρει προνομιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας από την Πολωνία στην κινεζική αγορά και θα προσδώσει νέα δυναμική στην ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ της Κίνας και της Πολωνίας”.

- Advertisement -

AΠΕ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.