Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξεκίνησε η έρευνα του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΞεκίνησε η έρευνα του ΣΕΒ «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν»
spot_img

Στόχος της έρευνας να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία και στην αναπτυξιακή προοπτική της Ελληνικής βιομηχανίας.

Το Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον και η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι οι ενότητες που περιλαμβάνονται στην φετινή έρευνα γνώμης των επιχειρήσεων «Ο Σφυγμός του Επιχειρείν», που πραγματοποιεί για έβδομη χρονιά ο ΣΕΒ.
Η έρευνα απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου ή μεγέθους με στόχο να εντοπιστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή τους λειτουργία και στην αναπτυξιακή τους προοπτική. «Για τον ΣΕΒ, η συστηματική και άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση προτάσεων ενίσχυσης και στήριξής τους απέναντι σε υφιστάμενες και μελλοντικές προκλήσεις», τονίζει ο Σύνδεσμος και προσθέτει:
Η έρευνα του ΣΕΒ, που έχει εξελιχθεί σε εργαλείο ανάδειξης των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον, από φέτος ανανεώνεται και διευρύνεται με δύο ενότητες, οι οποίες και θα αναπροσαρμόζονται ώστε να αντανακλούν εξελίξεις και τάσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα, η πρώτη ενότητα θα εστιάζει σε ένα θέμα στρατηγικής σημασίας για το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων, ενώ η δεύτερη σε μια επικείμενη πρόκληση άμεσου ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις, καθώς και στις δυνητικές στρατηγικές για την αντιμετώπισή της.
Για το 2023 επιλέχθηκαν ενότητες για:
1) το «Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον, με στόχευση σε ζητήματα σχετικά με την οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό της εργασίας και την ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου υπό το φως και της διαρκούς τεχνολογικής εξέλιξης, και στις δράσεις των επιχειρήσεων και της Πολιτείας, ώστε να συμπλέουν με τις σύγχρονες διεθνείς τάσεις τους εργασιακού περιβάλλοντος, και
2) τη «Δημιουργία ενός Βιώσιμου Μέλλοντος», με δεδομένο ότι οι επιχειρήσεις είναι σημαντικοί φορείς για την κατανόηση των προκλήσεων, την ανάδειξη καλών πρακτικών και τον σχεδιασμό ολιστικών δράσεων για βιώσιμη ανάπτυξη.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα