ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΖΑΓΟΡΙ & evian:Συνάντηση Κορυφής στο portfolio της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

ΖΑΓΟΡΙ & evian:Συνάντηση Κορυφής στο portfolio της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

2 λεπτά ανάγνωσης

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η σύγχρονη ελληνική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού στη χώρα μας, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη γαλλική DANONE WATERS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο.

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που αφορά στην εγχώρια αγορά, με την DANONE WATERS να εμπιστεύεται στην ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των κορυφαίων προϊόντων Evian και Ferrarelle, από 1 Ιανουαρίου 2022. Τo Εvian είναι No.1, παγκοσμίως, premium μάρκα εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού από τις γαλλικές Άλπεις, ενώ το Ferrarelle είναι η Νο.1 μάρκα φυσικώς αεριούχου φυσικού μεταλλικού νερού στην Ιταλική αγορά.

- Advertisement -

Η προσθήκη του Evian και του Ferrarelle, water-partners τoυ επίσημου Οδηγού Michelin, στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ενισχύει ιδιαίτερα τη θέση της, στην εγχώρια premium αγορά HORECA! Για πρώτη φορά λανσάρονται στην ελληνική αγορά το ανθρακούχο νερό Evian σε γυάλινη φιάλη 750ml και το φυσικώς αεριούχο νερό Ferrarelle 750ml. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης τους ταχυκίνητους κωδικούς Evian, σε PET και rPET φιάλες για τη ζεστή αγορά (σούπερ μάρκετ κ.ά.).

Η συμφωνία της DANONE WATERS με τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έγινε με απευθείας ανάθεση, γεγονός που αποδεικνύει την εμβέλεια της αξιοπιστίας της εταιρείας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει χτίσει στη μακροχρόνια πορεία της, στην ελληνική και διεθνή αγορά.

- Advertisement -

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσεται με έμφαση στην ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ενώ επεκτείνει την παρουσία της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσω στρατηγικών συνεργασιών, συνεισφέροντας σταθερά και ουσιαστικά στην ελληνική οικονομία.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μύγες σε μία στις δύο κουζίνες εστιατορίων – Ο κίνδυνος για την ασφάλεια των τροφίμων και οι τρόποι πρόληψης

Πάνω από 130 παθογόνα, όπως Salmonella και Campylobacter, έχουν καταγραφεί σε οικιακές μύγες. Δείτε πώς προλαμβάνεται ο κίνδυνος.

Λιγότερη φέτα και υψηλότερες τιμές – Φόβος για «φέτα» που δεν είναι φέτα: Πώς να ξεχωρίζετε την αυθεντική

Ζωονόσοι και μειωμένη παραγωγή πιέζουν τη φέτα, ενώ οι έλεγχοι εντοπίζουν λευκά τυριά που παρουσιάζονται ως ΠΟΠ.

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.