Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζύμη και Γλυκίσματα ΡΟΔΟΥΛΑ: Συνεργασία με την Adus για την προώθηση των προϊόντων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΖύμη και Γλυκίσματα ΡΟΔΟΥΛΑ: Συνεργασία με την Adus για την προώθηση των προϊόντων
spot_img

Τη συνεργασία της με την εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα, με ισχυρή διεθνή παρουσία ανακοίνωσε η Adus. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά την παραγγελιοληψία και το merchandising στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ, στον νομό της Αττικής.

   Η εταιρία Ροδούλα, όπως επισημαίνεται, διακρίνεται από τη διασφάλιση ποιότητας και σταθερότητας των προϊόντων της που αποτελούν τα βασικά στοιχεία που την έχουν καταστήσει ηγετική εταιρία στον χώρο του food service. Μεταξύ άλλων, το 2016 η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αμερική και τον Καναδά στο κομμάτι του food service, έχοντας πριν πραγματοποιήσει έρευνα με το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Rutgers(Food Innovation Center), όπου δημιούργησε τις βάσεις για την στρατηγική επέκταση της εταιρίας στις ΗΠΑ.

- Advertisement -

   Η Adus παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και λιανικής, στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα