ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΖύμη και Γλυκίσματα ΡΟΔΟΥΛΑ: Συνεργασία με την Adus για την προώθηση των...

Ζύμη και Γλυκίσματα ΡΟΔΟΥΛΑ: Συνεργασία με την Adus για την προώθηση των προϊόντων

1 λεπτά ανάγνωσης

Τη συνεργασία της με την εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ, που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα, με ισχυρή διεθνή παρουσία ανακοίνωσε η Adus. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά την παραγγελιοληψία και το merchandising στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ, στον νομό της Αττικής.

   Η εταιρία Ροδούλα, όπως επισημαίνεται, διακρίνεται από τη διασφάλιση ποιότητας και σταθερότητας των προϊόντων της που αποτελούν τα βασικά στοιχεία που την έχουν καταστήσει ηγετική εταιρία στον χώρο του food service. Μεταξύ άλλων, το 2016 η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αμερική και τον Καναδά στο κομμάτι του food service, έχοντας πριν πραγματοποιήσει έρευνα με το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Rutgers(Food Innovation Center), όπου δημιούργησε τις βάσεις για την στρατηγική επέκταση της εταιρίας στις ΗΠΑ.

- Advertisement -

   Η Adus παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και λιανικής, στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

PPWR: Ποιες μικρές επιχειρήσεις απαλλάσσονται από υποχρεώσεις για τις συσκευασίες τους – Νέος οδηγός της Κομισιόν

Η Κομισιόν διευκρινίζει ποιες επιχειρήσεις εξαιρούνται από συγκεκριμένες απαιτήσεις και ποιος ευθύνεται για τη συμμόρφωση των συσκευασιών.

MOAH στα τρόφιμα: Από μέρα σε μέρα αναμένονται τα νέα ευρωπαϊκά όρια – Ποιες ελληνικές βιομηχανίες επηρεάζονται

Τα προτεινόμενα όρια MOAH επηρεάζουν ελαιοβιομηχανίες, γαλακτοβιομηχανίες και παραγωγούς συσκευασμένων τροφίμων, με σταδιακή εφαρμογή έως το 2030.

Παγωτά: Σε ευρωπαϊκή χώρα εντοπίστηκαν εντεροβακτηρίδια στο 53,5% των δειγμάτων – Η πρακτική με το παγωτό που περισσεύει

Ποια δημοφιλής γεύση είχε τις περισσότερες παραβάσεις και σε ποιο παγωτό εντοπίστηκε προβληματική πρακτική.