ΑρχικήΝέαΈρχεται η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και...

Έρχεται η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών

cibum team

Στις 13-16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί (αν όλα έχουν εξελιχθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις, στο θέμα της πανδημίας) στο Metropolitan expo, η πολυαναμενόμενη έκθεση FOOTECH μία νέα premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη απ’ όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Με προτεραιότητα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών η FOODTECH 2021 θα πραγματοποιηθεί με βάση τους κανονισμούς και τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων. Η FOODTECH πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την ARTOZA με εκθέτες 200 από τις σημαντικότερες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσελκύοντας το ενδιαφέρον 18.000 επισκεπτών.

Τα ρομπότ χρησιμοποιούνται σε πλήθος προϊόντων μαζικής παραγωγής

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.