Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
9.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΣΕΕ: Νέος πρόεδρος ο Σταύρος Καφούνης

ΑρχικήΝέαΕΣΕΕ: Νέος πρόεδρος ο Σταύρος Καφούνης
spot_img

Ο συνδυασμός του Σταύρου Καφούνη, κέρδισε 14 έδρες στον νέο ΔΣ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Νέα σελίδα ανοίγει για την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) μετά την εκλογή του συνδυασμού του Σταύρου Καφούνη, καθώς κέρδισε 14 έδρες στον νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

- Advertisement -

«Ο νέος πρόεδρος της ΕΣΕΕ, που υποστηρίχθηκε από όλες τις υγιείς δυνάμεις των εμπόρων της χώρας, αφού ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο για την προσέλευση στις κάλπες, δήλωσε ότι όλοι μαζί θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού εμπορίου και η ΕΣΕΕ ως βασικός κοινωνικός εταίρος θα διεκδικεί πάντα, από την πολιτεία, ώστε το ελληνικό εμπόριο να βρίσκεται στην θέση που του αξίζει», σημειώνεται, επειπλέον, στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καφούνης είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο