ΑρχικήΝέαΕσείς θα κάνατε διακοπές σε ξενοδοχείο με θέμα… τηγανητό κοτόπουλο;

Εσείς θα κάνατε διακοπές σε ξενοδοχείο με θέμα… τηγανητό κοτόπουλο;

cibum team

Η αλήθεια είναι ότι το Λονδίνο μας έχει συνηθίσει σε αρκετά… εκκεντρικές καταστάσεις, οπότε αυτή η είδηση δε θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Κι όμως, το κάνει!

Ποιο; Μα το νέο ξενοδοχείο με θέμα… τηγανητό κοτόπουλο!

- Advertisement -

Το τηγανητό κοτόπουλο είναι αγαπημένο λιχουδιά (και) των Λονδρέζων, όπως δείχνουν τα 8.000 καταστήματα, που λειτουργούν στην αγγλική πρωτεύουσα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε η ιδέα στα KFC (Kentucky Fried Chicken) για να δοκιμάσουν το τηγανητό κοτόπουλο και ως… θεματική ιδέα για ξενοδοχείο!

- Advertisement -

Ο κολοσσός του fast food με κοτόπουλο ξεκίνησε μία συνεργασία με την Hotels.com για να χαρίσει στους «τυχερούς» φαν των KFC τη νύχτα της ζωής τους. Μεταξύ 18 και 29 Αυγούστου, το House of Harland θα είναι στολισμένο με οτιδήποτε θυμίζει τηγανητό κοτόπουλο!

Κάθε δωμάτιο είναι γεμάτο με λεπτομέρειες για κοτόπουλα, ενώ έχει και… κουδούνι άμεσης παραγγελίας, σε περίπτωση που είστε τύπος του «εδώ και τώρα».

- Advertisement -

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να εξασφαλίσετε μια κράτηση, θα σας παραλάβουν με μία Black Cadillac (το αποκαλούν Colonelmobile, από τον ιδρυτή της KFC, Colonel Saunders), που θα σας οδηγήσει στο ξενοδοχείο όπου θα σας ελέγξει ο Chick-In ‘Clerk (λογοπαίγνιο με κοτόπουλο).

Στο δωμάτιο σας θα βρείτε ταπετσαρία, πετσέτες, μέχρι και μηχάνημα arcade, που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για τα KFC και το τηγανητό κοτόπουλο.

Η τιμή ανά διανυκτέρευση κοστίζει 111 λίρες (περίπου 135 ευρώ), ενώ οι κρατήσεις για αυτές τις 11 μέρες θα ξεκινήσουν από τις 11 Αυγούστου.


Με πληροφορίες από thehandbook.com

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Μάρκετινγκ τροφίμων και ChatGPT: Η νέα μάχη των brands για θέση στις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης – Τι έκανε η Unilever

Η άνοδος των εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν συνταγές και προϊόντα, οδηγώντας τις βιομηχανίες τροφίμων σε νέες στρατηγικές ψηφιακής προβολής

Η Μαίρη συστήνεται: Η κομμώτρια που ερωτεύτηκε έναν επιστήμονα και μπήκε στον κόσμο της ασφάλειας τροφίμων

Η αυθόρμητη κομμώτρια από τη Γλυφάδα παίρνει το μικρόφωνο, αποκαλύπτει ένα επικό love story που ξεκίνησε από ένα μανικιούρ και υπόσχεται να βάλει σε τάξη τις επιστημονικές εμμονές του Τάσου

Ελληνικά σχολικά κυλικεία: Τέλος τα τσιπς, τα κρουασάν και οι σοκολάτες – Τι θα μπορούν να αγοράζουν οι μαθητές από Σεπτέμβριο

Με στόχο να ενισχυθεί ο ρόλος του σχολείου στην υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από μικρή ηλικία.