ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΑΑΔΕ: Διήμερο λουκέτο σε γνωστό club της Αθήνας

ΑΑΔΕ: Διήμερο λουκέτο σε γνωστό club της Αθήνας

1 λεπτά ανάγνωσης

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως δεν είχε κόψει περισσότερες από 15 αποδείξεις.

Τον τζίρο της Παρασκευής και του Σαββάτου, των σημαντικότερων δηλαδή ημερών της εβδομάδας, στοίχισε, σε ένα από τα πλέον γνωστά club της Αθήνας, η μη έκδοση αποδείξεων.

- Advertisement -

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημoσίων Εσόδων διαπίστωσαν ότι το νυχτερινό κέντρο δεν είχε κόψει πάνω από 15 αποδείξεις, και – κατά συνέπεια – επέβαλαν λουκέτο για 48 ώρες.

Ταυτόχρονα, ελέγχεται η συνολική φορολογική συμπεριφορά του club, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.