Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
10.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Barman: Ποιοι είναι οι “ενοχλητικοί” πελάτες και γιατί τους… εκνευρίζουν

ΑρχικήPicksNews LineBarman: Ποιοι είναι οι "ενοχλητικοί" πελάτες και γιατί τους... εκνευρίζουν
spot_img

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να είσαι μπάρμαν και να πρέπει να ανεχτείς ορισμένες, ενοχλητικές συνήθειες πελατών; Ορισμένοι άνθρωποι του επαγγέλματος τις μοιράστηκαν στο φόρουμ «Ask Reddit», ως απάντηση στην ερώτηση ενός χρήστη «ποιοι είναι οι άρρητοι κανόνες που πρέπει να μάθει ξανά η γενιά του Covid;» Ας δούμε, λοιπόν ποιοι είναι αυτοί, όπως ομολόγησαν ορισμένοι χρήστες-μπάρμεν στην πλατφόρμα.

  1. Έχετε έτοιμη την παραγγελία σας!  Όταν έρθει η σειρά σας, καλό είναι να ξέρετε τι θέλετε να παραγγείλετε. Το να ρωτάτε ανθρώπους δεξιά και αριστερά «τι θέλουν» εκείνη την ώρα απλά σπαταλά το χρόνο μου.
  2.  Αν ζητήσω την ταυτότητά σας, μην εκνευριστείτε! Ειδικά αν είστε μετά βίας ενήλικες…
  3. Όταν με ρωτά κάποιος «τι μπύρες έχετε;» την ώρα που κάνω άλλη δουλειά. Μπορείτε κάλλιστα να κοιτάξετε τις «βρύσες» ή τον κατάλογο.
  4. Ο μπάρμαν είναι άνθρωπος. Όχι μηχανή. Δώστε μας λίγα δευτερόλεπτα. Ίσως σκεφτόμαστε κάτι. Θα σας εξυπηρετήσουμε.
  5. Άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να παλέψουν μέχρι θανάτου για να υποστηρίξουν ότι δεν έχουν παραγγείλει όλα αυτά τα ποτά και ότι χρεώθηκε κάτι λάθος στο λογαριασμό τους. Γνωρίζω μετά βεβαιότητάς, ότι συνήθως τα έχουν πιεί όλα!

Αν, λοιπόν, βρεθείτε στη θέση να κάνετε κάτι από τα  παραπάνω την επόμενη φορά που θα πάτε για ποτό…ξανασκεφτείτε το! Στο κάτω κάτω, οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους, ενώ εσείς διασκεδάζετε. Λίγη υπομονή και κατανόηση δεν βλάπτει.

Πηγή: https://www.thedrinksbusiness.com/2022/04/bartenders-share-the-unwritten-rules-theyre-sick-of-people-breaking/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο