ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΈκλεβαν εστιατόρια στη Τζια – Δύο συλλήψεις

Έκλεβαν εστιατόρια στη Τζια – Δύο συλλήψεις

1 λεπτά ανάγνωσης

Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αφαίρεσαν από τρία εστιατόρια προμήθειες, εργαλεία και εξοπλισμό.

Η αστυνομία Κέας εξιχνίασε τρεις κλοπές που έγιναν σε εστιατόρια του νησιού. Δράστες φέρονται να είναι δύο αλλοδαποί 54 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

- Advertisement -

Οι κατηγορούμενοι τις νυχτερινές ώρες της 15/16 Απριλίου 2024 με ενοικιαζόμενο όχημα, κλειστού τύπου, μετέβησαν διαδοχικά σε τρία κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία παραβίασαν, αφαίρεσαν προμήθειες, εργαλεία, εξοπλισμό, κατά περίπτωση και αναχώρησαν από το νησί.

Ωστόσο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Λαυρίου, σε συνεργασία με την τοπική Λιμενική Αρχή, κατά την άφιξη τους στο λιμένα Λαυρίου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

- Advertisement -

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Aυτές είναι οι χειρότερες τροφές που μπορεί κανείς να φάει κατά τη διάρκεια καύσωνα – Του διαιτολόγου Ν. Ζορζοβίλη

Ορισμένες επιλογές επιβαρύνουν περισσότερο την ενυδάτωση και τη θερμορρύθμιση, ενώ άλλα τρόφιμα γίνονται επικίνδυνα όταν παραμένουν εκτός ψυγείου για πολλή ώρα

Χρήση φυτοφαρμάκων στην Ελλάδα – Νέο πιο αυστηρό πλαίσιο προστίμων από το ΥΠΑΑΤ για υπολείμματα και παραβάσεις

Το ΦΕΚ 5018/2026 καθορίζει νέα κλίμακα βαθμολόγησης για παραβάσεις σε φυτοφάρμακα και υπολείμματα τροφίμων.

Μπάνιο στη θάλασσα: Είναι πιο πιθανό να πάθω λοίμωξη από Vibrio όταν το νερό είναι ζεστό; Τι ισχύει και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η άνοδος της θερμοκρασίας των υδάτων δημιουργεί νέα δεδομένα για ένα βακτήριο που μπορεί να μεταδοθεί από το νερό