ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΈκλεβαν εστιατόρια στη Τζια – Δύο συλλήψεις

Έκλεβαν εστιατόρια στη Τζια – Δύο συλλήψεις

1 λεπτά ανάγνωσης

Συνελήφθησαν δύο άνδρες που αφαίρεσαν από τρία εστιατόρια προμήθειες, εργαλεία και εξοπλισμό.

Η αστυνομία Κέας εξιχνίασε τρεις κλοπές που έγιναν σε εστιατόρια του νησιού. Δράστες φέρονται να είναι δύο αλλοδαποί 54 και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

- Advertisement -

Οι κατηγορούμενοι τις νυχτερινές ώρες της 15/16 Απριλίου 2024 με ενοικιαζόμενο όχημα, κλειστού τύπου, μετέβησαν διαδοχικά σε τρία κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία παραβίασαν, αφαίρεσαν προμήθειες, εργαλεία, εξοπλισμό, κατά περίπτωση και αναχώρησαν από το νησί.

Ωστόσο συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Λαυρίου, σε συνεργασία με την τοπική Λιμενική Αρχή, κατά την άφιξη τους στο λιμένα Λαυρίου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

- Advertisement -

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ποιο ρύζι βρέθηκε συχνότερα με αρσενικό και κάδμιο, σύμφωνα με 1.734 ευρωπαϊκές ειδοποιήσεις σε διάστημα 21 ετών

Μελέτη που ανέλυσε ειδοποιήσεις του ευρωπαϊκού συστήματος RASFF την περίοδο 2002-2023 καταγράφει τα συχνότερα προβλήματα στο ρύζι, από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και μυκοτοξίνες έως βαρέα μέταλλα και μη εγκεκριμένους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

Σωρεία παραβάσεων ασφάλειας τροφίμων σε μεγάλο αρτοποιείο – Η προειδοποιητική επιστολή των Αρχών

Η υπόθεση φωτίζει τις απαιτήσεις που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρήσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων