ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΈνοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε σουβλατζίδικο στο Αιγάλεω

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε σουβλατζίδικο στο Αιγάλεω

1 λεπτά ανάγνωσης

Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 00:25 δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν ένοπλοι στο κατάστημα εστίασης, που βρίσκεται επί της οδού Ταϋγέτου και αφού απείλησαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη στη συνέχεια τον τραυμάτισαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου.

- Advertisement -

Ακολούθως οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο του καταστήματος και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛΑΣ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Συσκευασίες Delivery: Μπορεί να καταναλώνουμε έως 3.478 μικροπλαστικά τον χρόνο

Νέα επιστημονική μελέτη υπολογίζει την ετήσια πρόσληψη μικροπλαστικών από συσκευασίες delivery και εξετάζει τα υλικά που απελευθερώνουν περισσότερα σωματίδια.

216 κρούσματα σαλμονέλωσης σε τέσσερις χώρες από ντομάτες – Σύνδεση με εισαγωγές από το Μαρόκο

Τα φρέσκα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν εκτεταμένες επιδημίες όταν εμφανίζεται μόλυνση εντός των διεθνών αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων

Ευρωπαϊκός συναγερμός μετά από καταγγελία για νεκρό βάτραχο σε έτοιμη σαλάτα – Κίνδυνοι για την υγεία και συστάσεις

Τι αποκαλύπτουν επιστημονικές μελέτες για την παρουσία αμφιβίων σε έτοιμες σαλάτες και ποιους κινδύνους αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.