Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Συνάντηση της ΠΟΕΣΕ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Συνάντηση της ΠΟΕΣΕ με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
spot_img

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τα μέτρα στήριξης του επιχειρείν.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργο Καββαθά, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ιωάννης Δαβερώνης, το Μέλος της Διοίκησης κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς και το Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕΣΕ και Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Φιλοκώστας.

Τα μέτρα στήριξης του επιχειρείν τα οποία προώθησε η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στις δύσκολες συνθήκες της υγειονομικής και της ενεργειακής κρίσης παράλληλα με τις προοπτικές ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, σε μια περίοδο κατά την οποία η Θεσσαλονίκη κατακτά παγκόσμιες διακρίσεις και μετρά επιτυχίες σε τομείς όπως οι επενδύσεις και ο τουρισμός, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στην αναπτυξιακή πορεία της Θεσσαλονίκης και στη θετική επίδραση για την τοπική οικονομία και τους επαγγελματίες από την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και την άνοδο του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

Ακόμη συζητήθηκαν τα μέτρα που ελήφθησαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από την πανδημία, μεταξύ άλλων, με απαλλαγές δημοτικών τελών και ευνοϊκές ρυθμίσεις, αλλά και με απαλλαγές από τα μισθώματα δημοτικών ακινήτων. Τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη «η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας να γίνεται με όρους σεβασμού απέναντι στον ελεύθερο δημόσιο χώρο και στα δικαιώματα των πολιτών, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη διέλευση των πεζών και των εμποδιζόμενων ατόμων».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο