Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ελλάδα δεύτερη στη λίστα του TripAdvisor με τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΗ Ελλάδα δεύτερη στη λίστα του TripAdvisor με τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς
spot_img

Η κατάταξη έγινε με βάση την ποσότητα και την ποιότητα των ταξιδιωτικών κριτικών που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες η λίστα Traveller’s Choice του TripAdvisor με τους καλύτερους προορισμούς φαγητού στον κόσμο για το 2023. Η κατάταξη έγινε με βάση την ποσότητα και την ποιότητα των ταξιδιωτικών κριτικών που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με την κατάταξη, η Ευρώπη είναι μια εστία γαστρονομικής αριστείας, με επτά από τις 10 κορυφαίες τοποθεσίες – συμπεριλαμβανομένης αυτής που κατατάσσεται στην καλύτερη θέση – στο ενεργητικό της. Την πρώτη θέση ως καλύτερος προορισμός για φαγητό κατέλαβε η πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη ενώ ακολουθεί η Κρήτη στη Δεύτερη θέση. Μάλιστα η Ιταλία δεν κατέλαβε μόνο την πρώτη θέση αλλά και την 4η (Φλωρεντία) και την 8η (Νάπολη).

Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί φαγητού του TripAdvisor στον κόσμο:

  1. Ρώμη, Ιταλία
  2. Κρήτη, Ελλάδα
  3. Ανόι, Βιετνάμ
  4. Φλωρεντία, Ιταλία
  5. Παρίσι, Γαλλία
  6. Βαρκελώνη, Ισπανία
  7. Λισαβόνα, Πορτογαλία
  8. Νάπολη, Ιταλία
  9. Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ
  10. Ιαμαϊκή

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα