Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
15.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και στη Νέα Υόρκη, το σούσι ρεστοράν Katsuya

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΚαι στη Νέα Υόρκη, το σούσι ρεστοράν Katsuya
spot_img

Στοιχεία παραδοσιακής ιαπωνικής αρχιτεκτονικής και ντιζάιν συνδυάζονται και παρουσιάζονται σε σύγχρονη εκδοχή από το γραφείο Rockwell Group στο σούσι ρεστοράν Katsuya, το οποίο προσφάτως έκανε την εμφάνισή του στο Μανχάταν. Το Katsuya είναι το τελευταίο φερώνυμο ρεστοράν του σεφ Katsuya Uechi μετά τα αντίστοιχα στο Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Μπαχάμες που όλα σερβίρουν σούσι σε καλιφορνέζικη παραλλαγή.

Για το εσωτερικό του Katsuya New York, το αρχιτεκτονικό γραφείο στράφηκε σε μια ποικιλία παραδόσεων ιαπωνικής αισθητικής και τις συνδύασε για να δημιουργήσει μια θεατρική εμπειρία. «Οι εσωτερικές τραπεζαρίες διακρίνονται από μια μαξιμαλιστική παράδοση στην ιαπωνική αισθητική, μια διασκεδαστική απομάκρυνση από τη σύγχρονη μινιμαλιστική μόδα» υπογραμμίζουν από το Rockwell Group.

- Advertisement -

Με συνολικό εμβαδόν 640 τετραγωνικών μέτρων, το σούσι ρεστοράν μπορεί να φιλοξενήσει έως και 305 λάτρεις των γεύσεων. Οι επισκέπτες εισέρχονται περνώντας από το σούσι μπαρ και το λάουντζ, το οποίο έχει σκηνοθετηθεί για πελάτες οι οποίοι, χαλαρά, θα απολαύσουν μπουκίτσες με θέα την κουζίνα ( https://www.instagram.com/p/CbGCTibvR3w/ ).

Στην κύρια τραπεζαρία ο χώρος είναι χωρισμένος σε τρία τμήματα με ένα ζευγάρι αψιδωτών ανοιγμάτων και μια σειρά από διαφανή υάλινα πετάσματα, διακοσμημένα με εικόνες wagasa (ιαπωνικών ομπρελών). Στο βάθος του ρεστοράν, μια ιδιωτική τραπεζαρία φιλοξενεί σε καθίσματα με κόκκινη δερμάτινη πλάτη γύρω από ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι εννιά άτομα ( https://www.instagram.com/p/Ca-qO55JvG1/ ). Τους πιο ζεστούς μήνες, μια βεράντα με αναφορές σε φθινοπωρινούς ιαπωνικούς κήπους προσφέρει χώρο για 98 επισκέπτες.

Πλέον, γεωγραφικά, η δυνατότητα γευστικής εμπειρίας Katsuya διευρύνεται ( https://www.instagram.com/katsuyabysbe/ ). Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ίδρυσε το 1984 ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής David Rockwell είναι περισσότερο γνωστό από τη δραστηριοποίησή του σε ξενοδοχειακά πρότζεκτ και σχεδιασμό παραγωγών για το θέατρο και για εκδηλώσεις.

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σόγια και προϊόντα σόγιας : Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην προσφέρεται και χρησιμοποιείται σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση

Εσείς γνωρίζετε πόσα γλυκαντικά καταναλώνετε; Τα απογοητευτικά αλλά και αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης

Το κόλπο της βιομηχανίας τροφίμων για να μην φαίνεται ότι ξεπερνά το νομοθετημένα όρια για την παρουσία γλυκαντικών, αλλά και να επιτυγχάνει ένα βέλτιστο γευστικό προφίλ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα