Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και στη Νέα Υόρκη, το σούσι ρεστοράν Katsuya

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΚαι στη Νέα Υόρκη, το σούσι ρεστοράν Katsuya
spot_img

Στοιχεία παραδοσιακής ιαπωνικής αρχιτεκτονικής και ντιζάιν συνδυάζονται και παρουσιάζονται σε σύγχρονη εκδοχή από το γραφείο Rockwell Group στο σούσι ρεστοράν Katsuya, το οποίο προσφάτως έκανε την εμφάνισή του στο Μανχάταν. Το Katsuya είναι το τελευταίο φερώνυμο ρεστοράν του σεφ Katsuya Uechi μετά τα αντίστοιχα στο Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Μπαχάμες που όλα σερβίρουν σούσι σε καλιφορνέζικη παραλλαγή.

Για το εσωτερικό του Katsuya New York, το αρχιτεκτονικό γραφείο στράφηκε σε μια ποικιλία παραδόσεων ιαπωνικής αισθητικής και τις συνδύασε για να δημιουργήσει μια θεατρική εμπειρία. «Οι εσωτερικές τραπεζαρίες διακρίνονται από μια μαξιμαλιστική παράδοση στην ιαπωνική αισθητική, μια διασκεδαστική απομάκρυνση από τη σύγχρονη μινιμαλιστική μόδα» υπογραμμίζουν από το Rockwell Group.

Με συνολικό εμβαδόν 640 τετραγωνικών μέτρων, το σούσι ρεστοράν μπορεί να φιλοξενήσει έως και 305 λάτρεις των γεύσεων. Οι επισκέπτες εισέρχονται περνώντας από το σούσι μπαρ και το λάουντζ, το οποίο έχει σκηνοθετηθεί για πελάτες οι οποίοι, χαλαρά, θα απολαύσουν μπουκίτσες με θέα την κουζίνα ( https://www.instagram.com/p/CbGCTibvR3w/ ).

Στην κύρια τραπεζαρία ο χώρος είναι χωρισμένος σε τρία τμήματα με ένα ζευγάρι αψιδωτών ανοιγμάτων και μια σειρά από διαφανή υάλινα πετάσματα, διακοσμημένα με εικόνες wagasa (ιαπωνικών ομπρελών). Στο βάθος του ρεστοράν, μια ιδιωτική τραπεζαρία φιλοξενεί σε καθίσματα με κόκκινη δερμάτινη πλάτη γύρω από ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι εννιά άτομα ( https://www.instagram.com/p/Ca-qO55JvG1/ ). Τους πιο ζεστούς μήνες, μια βεράντα με αναφορές σε φθινοπωρινούς ιαπωνικούς κήπους προσφέρει χώρο για 98 επισκέπτες.

Πλέον, γεωγραφικά, η δυνατότητα γευστικής εμπειρίας Katsuya διευρύνεται ( https://www.instagram.com/katsuyabysbe/ ). Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ίδρυσε το 1984 ο αρχιτέκτονας και σχεδιαστής David Rockwell είναι περισσότερο γνωστό από τη δραστηριοποίησή του σε ξενοδοχειακά πρότζεκτ και σχεδιασμό παραγωγών για το θέατρο και για εκδηλώσεις.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο