ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΜύκονος: Λουκέτα και πρόστιμα σε δύο εστιατόρια για φοροδιαφυγή

Μύκονος: Λουκέτα και πρόστιμα σε δύο εστιατόρια για φοροδιαφυγή

1 λεπτά ανάγνωσης

Φύλλο και φτερό τα βιβλία των επιχειρήσεων από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Ακόμα δύο περιπτώσεις φοροδιαφυγής στην Μύκονο εντόπισε το ραντάρ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

- Advertisement -

   Μετά το λουκέτο σε γνωστό νυχτερινό club restaurant, η συντονισμένη έφοδος των ελεγκτών της ΑΑΔΕ στο νησί των ανέμων βρήκε ακόμα δύο επιχειρήσεις, οι οποίες διαπιστώθηκε ότι είναι… αμελείς στην εφαρμογή των προβλεπόμενων διαδικασιών.

   Συγκεκριμένα: 

- Advertisement -

   Γνωστό νυχτερινό κέντρο (strip club) δεν είχε διαβιβάσει στο e-send 266 παραστατικά (τιμολόγια και αποδείξεις), καθαρής αξίας 15.000 ευρώ.

   Καφέ εστιατόριο στη χώρα δεν είχε διαβιβάσει 141 αποδείξεις, καθαρής αξίας 2.750 ευρώ.

   Σε αμφότερες τις επιχειρήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, καθώς και λουκέτο 48 ωρών.

   Ταυτόχρονα, οι ελεγκτές κάνουν φύλλο και φτερό τα βιβλία των επιχειρήσεων, ώστε να δουν εάν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις στην φετινή ή και σε παλαιότερες χρήσεις.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Πόσο ασφαλείς είναι οι σάλτσες; Νέα έρευνα εξετάζει τους μικροβιολογικούς κινδύνους

Νέα επιστημονική ανασκόπηση εξετάζει τα βακτήρια, τα παράσιτα και τους μικροοργανισμούς αλλοίωσης

Ποιοι ελληνικοί ελαιώνες κινδυνεύουν περισσότερο – Χάρτης κινδύνου για την ελληνική ελιά από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ο νέος χάρτης καταγράφει μεγάλες γεωγραφικές διαφορές στους κλιματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ελαιοκαλλιέργεια.