Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024
23.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στην ειδικότητα «βοηθός μάγειρα»

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΝέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στην ειδικότητα «βοηθός μάγειρα»
spot_img

Υλοποιείται το εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

Ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, στον Τύρναβο, η υλοποίηση εξειδικευμένου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα σχεδιάστηκε στο πλαίσιο μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΔΥΠΑ και του Δήμου Τυρνάβου και απευθύνεται σε ομάδα ανέργων της περιοχής.

Βασικός σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η απόκτηση κατάλληλων γνώσεων και ικανοτήτων των ωφελουμένων στο θεματικό αντικείμενο της κατάρτισης, με απώτερο σκοπό την ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος έχει το ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, ενώ το θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος του θα διεξαχθεί σε επιλεγμένες αίθουσες του Δήμου Τυρνάβου, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η ΔΥΠΑ προσφέρει στοχευμένες παρεμβάσεις επαγγελματικής κατάρτισης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών οικονομιών.

Μέχρι σήμερα, έχουν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πλήθος εξειδικευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, μέσω συντονισμένων συνεργασιών της ΔΥΠΑ με δήμους, σε διάφορες περιφέρειες της επικράτειας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πιπεριές: Ποιο χρώμα είναι πιο υγιεινό;

Οι πιπεριές είναι γνωστές για τα πολλαπλά τους οφέλη για την υγεία, αλλά η διαφορά στο χρώμα τους μπορεί να υποδηλώνει διαφοροποιημένη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Μέχρι πόσα πατατάκια με πράσινα σημάδια μπορείτε να φάτε για να μην αρρωστήσετε

Επειδή υπάρχουν μέσα σε σακουλάκι γνωστής εταιρείας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα καταναλώσετε.

Listeria monocytogenes σε εστιατόρια και καφέ: Ποια τα επικίνδυνα σημεία επιμόλυνσης και πώς μεταφέρεται

Η παρουσία L. monocytogenes στο περιβάλλον και τυχόν αποτυχίες στις GMP θα μπορούσαν να προωθήσουν την επιμόλυνση των τροφίμων με αυτό το παθογόνο, που αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους καταναλωτές.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο