Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΠΟΕΣΕ: Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠΟΕΣΕ: Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου
spot_img

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων παραμένει ο Γιώργος Καββαθάς

Συγκροτήθηκαν σήμερα σε Σώμα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τα οποία εξελέγησαν για τριετή θητεία (2022-2025) κατά τις αρχαιρεσίες της 30ης Ιουνίου 2022. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ έχει ως ακολούθως:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΕΣΕ 2022-2025

Πρόεδρος                             Γιώργος Καββαθάς (Σωμ. Αν. Αττικής)

Α΄ Αντιπρόεδρος                Γιώργος Κουράσης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής)

Β΄ Αντιπρόεδρος                Γιώργος Κολλιόπουλος (Σωμ. Αχαΐας)

Γεν. Γραμματέας                Ιωάννης Δαβερώνης (Σωμ. Εξοχικών Αττικής)

Αν. Γεν. Γραμματέας         Κωνσταντίνος Καραγεώργος (Σωμ. Λαμίας)

Οικ. Επόπτης                       Ανέστης Βαφειάδης (Σωμ. Κομοτηνής)

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατ’ αλφαβητική σειρά:

Αθανασιάδης Βασίλειος (Σωμ. Αρκαδίας), Γιατράς Αναστάσιος (Σωμ. Αχαίας), Κοτσαμπάς Σωτήριος (Σωμ. Σερρών), Ματθαιόπουλος Παναγιώτης (Σωμ. Αχαίας), Ναστούλης Κωνσταντίνος (Σωμ. Αγρινίου), Σακκής Κωνσταντίνος (Σωμ. Αχαίας), Τάτσης Χρήστος (Σωμ. Ιωαννίνων), Τσιακίρογλου Μαίρη (Σωμ. Ξάνθης), Φιλοκώστας Ιωάννης (Σωμ. Θεσσαλονίκης).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο