Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προσβολή από παράσιτα οδηγεί ένα κατάστημα McDonald’s σε “λουκέτο”

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠροσβολή από παράσιτα οδηγεί ένα κατάστημα McDonald’s σε “λουκέτο”
spot_img

Άγνωστο πότε θα ξανανοίξει fast food της McDonald’s, στο Σάουθαμπτον.

Ένα Fast food της McDonald’s στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκάστηκε να κλείσει μετά την αποκάλυψη «παρασίτων». Το εστιατόριο γρήγορου φαγητού βρίσκεται στη Shirley Road στο Σαουθάμπτον και είναι άγνωστο πότε θα ξανανοίξει.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας επιβεβαίωσε την παρουσία παρασίτων: ««Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το εστιατόριο Shirley Road στο Σαουθάμπτον έκλεισε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά την ανακάλυψη δραστηριότητας παρασίτων επί τόπου. Ως προληπτικό μέτρο, επιλέξαμε να κλείσουμε το εστιατόριο, ενώ οι συνεργάτες μας στο Ecolab ερευνούν διεξοδικά και επιλύουν αυτό το ζήτημα. Η ασφάλεια και η υγιεινή των τροφίμων είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο.». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το εστιατόριο έχει βαθμολογία πέντε αστέρων για την υγιεινή των τροφίμων από το 2011, με την πιο πρόσφατη επίσκεψη να πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2024.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα