ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΣέρρες: Δεύτερη φορά λουκέτο σε μπαρ - Είχε 82 αντί για 37...

Σέρρες: Δεύτερη φορά λουκέτο σε μπαρ – Είχε 82 αντί για 37 πελάτες!

1 λεπτά ανάγνωσης

Πριν από ένα μήνα, Στις 22 Οκτωβρίου σε μπαρ των Σερρών είχε επιβληθεί λουκέτο 7 ημερών και πρόστιμο 2.000 ευρώ για 15 όρθιους πελάτες στον εξωτερικό χώρο. Το περασμένο Σάββατο σε ελέγχους που έκαναν οι αρχές διαπιστώθηκε ότι αντί για 37 πελάτες που προβλέπεται να έχει το κατάστημα ανάλογα με τα τετραγωνικά του, είχε 82!

Η παράβαση οδήγησε στην σύλληψη του 38χρονου ημεδαπού προσωρινά υπευθύνου, σε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, αλλά και σε λουκέτο για 30 ημέρες.

- Advertisement -

Μάλιστα, σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος του 51χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη.

Πηγή: Voria

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Είναι τελικά το γλυκαντικό ασπαρτάμη καρκινογόνο; Δημοσιεύτηκε η γνωμοδότηση της EFSA προκαλώντας αντιδράσεις

Η νέα επιστημονική αξιολόγηση για την ασπαρτάμη προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις και άνοιξε νέο κύκλο αντιπαράθεσης.

Μολυσμένα ζυμαρικά πίσω από 88 κρούσματα με διάρροια και εμετούς – Οι κάμερες έδειξαν τι συνέβη στην κουζίνα του εστιατορίου

Η επιστημονική έρευνα αποκάλυψε μια ασυνήθιστη διαδρομή επιμόλυνσης και οι κάμερες έδωσαν κρίσιμες απαντήσεις.

Θανάσης Καλλιντέρης: Έχασε τα πάντα, ξεκίνησε από την αρχή με 100 ευρώ και σήμερα πρωταγωνιστεί στα ελληνικά microgreens

Η απώλεια στις χρηματαγορές, τα μεροκάματα και το «all in» πίσω από μια ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία