Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
19.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχτηκε το W Costa Navarino

ΑρχικήΝέαΤους πρώτους επισκέπτες του υποδέχτηκε το W Costa Navarino
spot_img

Τους πρώτους επισκέπτες του υποδέχτηκε εχθές 09 Αυγούστου, το W Costa Navarino, το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy.

Το νέο W Escape φέρνει μία ξεχωριστή ενέργεια στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino και δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του προορισμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το W Costa Navarino – το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους – βρίσκεται σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου.

«Με το άνοιγμα του W Costa Navarino, τα φώτα στρέφονται στην Ελλάδα», δήλωσε η Candice D’ Cruz, αντιπρόεδρος – Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Το μοναδικό σκηνικό της Costa Navarino, με την ανέγγιχτη ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης και την ατμόσφαιρα ελευθερίας, είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικό περιβάλλον για το λανσάρισμα του πρώτου W Escape στην Ελλάδα. Αναθεωρώντας τις καθιερωμένες προσεγγίσεις της πολυτέλειας, το W Costa Navarino θα δώσει μία νέα πνοή στη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών».

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Γιατί οι σεφ επιμένουν στο κρέας και δεν δημιουργούν φυτικά πιάτα

Oι περισσότεροι σεφ συνεχίζουν να επικεντρώνονται στο κρέας και το ψάρι, παρά την παγκόσμια στροφή στη φυτική διατροφή.

Προσοχή σε δημοφιλές συμπλήρωμα για την αυπνία – Γιατί οι Αρχές της Δανίας το απαγόρευσαν

Ashwagandha: μαγικό βότανο της Αγιουρβέδα ή απορρυθμιστής ορμονών και αιτία αποβολών;
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα