ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΈξι πελάτες εστιατορίου νεκροί από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Έξι πελάτες εστιατορίου νεκροί από έκρηξη φιάλης υγραερίου

1 λεπτά ανάγνωσης

Έξι νεκροί και οκτώ τραυματίες ο απολογισμός της έκρηξης σε εστιατόριο στην Τσεχία.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν φιάλη υγραερίου εξερράγη σε εστιατόριο στην πόλη Μοστ, στη βορειοδυτική Τσεχία, προκαλώντας πυρκαγιά στο κτίριο, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

- Advertisement -

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης κατά το περιστατικό αυτό που συνέβη αργά χθες, Σάββατο, το βράδυ, ενώ 30 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο και γύρω κτίρια, διευκρίνισε η πυροσβεστική υπηρεσία της Τσεχικής Δημοκρατίας σε ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X.

Η πυροσβεστική διευκρίνισε ότι διέσωσε έναν σοβαρά τραυματισμένο πελάτη του εστιατορίου που είχε εγκλωβιστεί στην τουαλέτα.

- Advertisement -

Το ραδιοφωνικό δίκτυο της Τσεχίας μετέδωσε ότι περίπου 20 πελάτες βρίσκονταν στο εστιατόριο την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τρεις καταναλωτές βρήκαν νεκρά ποντίκια σε κατεψυγμένα φασολάκια της ίδιας εταιρείας – Πώς φτάνουν στα τρόφιμα και τι κινδύνους κρύβουν

Νεκρά ποντίκια σε φασολάκια ιδιωτικής ετικέτας μεγάλης αλυσίδας. Οι μικροβιολογικοί κίνδυνοι και τα μέτρα πρόληψης.

Σκάνδαλο με μπισκότα βιομηχανικού κολοσσού που εξάγει σε δεκάδες χώρες: Εντοπίστηκε πρώτη ύλη για ζωοτροφές βοοειδών

Εταιρεία με παραγωγική δυναμικότητα 500 τόνων ημερησίως στο επίκεντρο ελέγχων για χρήση πρώτης ύλης ζωοτροφών.

Τρία δημοφιλή είδη μανιταριών στο μικροσκόπιο της ANSES – Παρενέργειες και επικίνδυνοι συνδυασμοί με φάρμακα

Η ANSES προειδοποιεί για αλλεργίες, ηπατικές βλάβες και αλληλεπιδράσεις με φάρμακα από συμπληρώματα που περιέχουν τρία δημοφιλή μανιτάρια.