Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φοιτητές ζαχαροπλαστικής έφτιαξαν γλυκά με τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείο Αθηνών

ΑρχικήΝέαΦοιτητές ζαχαροπλαστικής έφτιαξαν γλυκά με τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείο Αθηνών
spot_img

Μικροί και μεγάλοι μαζί έφτιαξαν ζύμες, έπλασαν μελομακάρονα και διηγήθηκαν γιορτινές ιστορίες από το παρελθόν.

Το γιορτινό κλίμα έφεραν στο Γηροκομείο Αθηνών φοιτητές και φοιτήτριες ζαχαροπλαστικής που με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων έφτιαξαν γιορτινά γλυκά και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

   Η δράση αυτή, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, λίγες μέρες πριν αλλάξει ο χρόνος, στόχο έχει να προσφέρει ευχάριστες στιγμές σε όσους έχουν ανάγκη αλλά και να αναδείξει τη χαρά του εθελοντισμού στη νέα γενιά. Έτσι μικροί και μεγάλοι μαζί έφτιαξαν ζύμες, έπλασαν μελομακάρονα και διηγήθηκαν γιορτινές ιστορίες από το παρελθόν.

   «Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο σε περιόδους γιορτών» δήλωσε ο συντονιστής της Παρέμβασης Νέων, Ορέστης Καρύπης σημειώνοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ένα μεγάλο ρεύμα εθελοντισμού που δείχνει σε όλους μας πώς μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο δίνοντας λίγο μόνο από τον χρόνο μας σε όσους το χρειάζονται».

   Η Παρέμβαση Νέων είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές σε όλο το φάσμα των δράσεων που οργανώνει.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.

Νέα απειλή για την ασφάλεια τροφίμων αποκαλύφθηκε από τον FΑΟ

Οι τρεις κορυφαίοι ένοχοι πίσω από ιογενείς τροφιμογενείς ασθένειες σύμφωνα με τον FAO.

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα