ΑρχικήΝέαH Μινέρβα της Deca Investments εξαγοράζει το «Pummaro» (2)

H Μινέρβα της Deca Investments εξαγοράζει το «Pummaro» (2)

cibum

Η εξαγορά αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τίμημα. Μαζί με το Ρummaro, στα χέρια της Μινέρβα περνάει και το εμπορικό σήμα της Ρelargos καθώς και το ιστορικό εργοστάσιο στη Γαστούνη.

Ο συνολικός τζίρος του υπό πώληση τομέα τοματοειδών  της  Unilever  υπολογίζεται στα 12 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κιμάς πίσω από τραγωδία με 10 νεκρούς – Καμπανάκι για τις πρακτικές και τα πρόστιμα στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Δέκα θάνατοι από STEC O157:H7 στο Βέλγιο και αλλεπάλληλα πρόστιμα για τη διαχείριση κιμά στην Ελλάδα.

Μπισκότα: Μελέτη εντόπισε σε όλα τα δείγματα ακρυλαμίδιο, ουσία με πιθανές καρκινογόνες επιδράσεις – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Η μελέτη εντόπισε ακρυλαμίδιο σε όλα τα δείγματα και συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μυκοτοξινών σχεδόν στο σύνολο των προϊόντων.

Γνωστά πατατάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ: Επιστημονική ανάλυση και αξιολόγηση κινδύνου 30 προϊόντων από διεθνείς μάρκες

Τι έδειξαν οι αναλύσεις 30 εμπορικών σνακ πατάτας για γλυκοαλκαλοειδή, κατανάλωση και πιθανό κίνδυνο για παιδιά.